Otklanjanje mladeza u Beogradu, gde je najbolje?

Deo foruma gde možete podeliti svoja pitanja o najvećem ljudskom organu, koži. Kako sačuvati kožu, negovati, kada lečiti kožna oboljenja, kome se obratiti. Posavetujte se o kozmetičkim preparatima i negi kože i kose.

Moderatori: mr ph. Silvio, moderato, admin, vlada99, goranai

Odgovori
dalila
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pon Mar 12, 2007 12:44 am

Otklanjanje mladeza u Beogradu, gde je najbolje?

Post od dalila »

Imam manji mladez na licu koji bih htela da otklonim i imam nekoliko pitanja:
1. Koja metoda je najbolja i ostavlja najmanje posledice u vidu oziljka?
2. Koliko kosta uklanjanje mladeza?
3. Da li nesto moze da krene naopako i posledice budu gore od ocekivanih?
4. Da li kreme za tretiranje oziljaka koje postoje na trzistu mogu da otklone oziljak koji ostane posle skidanja mladeza?
Verujem da ovde ima ljudi koji su uklanjali mladeze sa lica ili tela, pa bih zamolila za konkretne savete, gde, kod koga, sta, kako, koliko?
Hvala unapred na odgovorima. :)
Andjela
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Pon Jan 10, 2005 12:18 am
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od Andjela »

@dalila, upisi u 'trazi' -mladezi..izaci ce ti gomila tema.

Ukratko:

1. ona koja obavezno ukljucuje dermoskopski pregled mladeza

2.zavisi da li se radi u drzavnoj ili privatnoj ustanovi

3.ne bi trebalo

4. ne mogu ga bas u potpunosti otkloniti, ali ga mogu uciniti , pa skoro jedva vidljivim.
PIPICA
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Čet Mar 15, 2007 12:04 pm

Post od PIPICA »

Post sam imala ist problem kao ti pre par godina i uspesno ga resila rado cu ti pomoci.
Ja sam otisla u KBC B.Kosa jer tamo ima posebno odeljenje za mladeze koje se zove Melanoma centar. Odes na pregled (moras da zakazes na tel nemam tel ali trazi na 988 b.kosa pa na centrali pitaj )i dr.Dejan Nikolic(ja sam bila 2000 i tada je radio taj doktor) ce pogledati ,snimiti i reci sta treba da se radi.Ja sam imala na struku veliki mladez i stalno sam kacila pantalonama tako da mi je i preporucio da ga skinem. Intervencija nije bolna .Dobila sam anesteziju lokalnu i sve ukupno je trajalo 10-15 min.Nista nije bilo strasno.Posle sam par dana dolazila na previjanje i sad je OK.Cula sam da mogu da se skidaju i laserom ali nista ne znam o tome.

Srecno i pozdrav!!!

P.S.Samo da znas da ako budes zvala da zakazez nemoj da se cudis ako ti zakazu za tri nedelje jer je guzva.U svakom slucaju isplati se cekanje.Napisi poruku ako odes,cisto da znam kako si prosla!
Odgovori