Ovo je pitanje mahom za one devojke/zene koje u pms-u dobiju neku bubuljicu, znaci ne za onu kozu koja stalno ima problema sa bubuljicama, cime ih tretirate?
Vecina kozm kuca ima medju svojim proizvodima nesto sto se nanosi direktno na bubuljicu, ne na celo lice, da bi pomoglo da ona brze prodje, pa sta biste od toga preporucili?
Ciljano uklanjanje bubuljica
Moderatori: mr ph. Silvio, moderato, admin, vlada99, goranai
Možda ti ne bi bilo loše da probaš plantoderm(mast),on se maže samo na bubuljicu. Ja sam ga koristila par puta, i skroz je ok(a nije ni skup). I čim vidiš da ce ti izaći bubuljica, namaži je bar kaladontom,ako nemaš ništa drugo pri ruci,ili možes da staviš na štapić malo limuna pa utapkaj.I da,čula sam da je dobro da se utrljava peršun
,ali to nikad nisam probala,mada ne može da šteti...

-
- Aktivan član
- Pridružio se: Pet Sep 29, 2006 12:50 am
-
- Aktivan član
- Pridružio se: Pet Sep 29, 2006 12:50 am
nikako ga ne smes stavljati toliko cesto!
to je tretman za ciljano uklanjanje bubuljica koji se ostavlja samo PREKO NOCI, znaci jednom dnevno na nekih 8 do 10 sati
ovo ti je moj dobronameran savet, jer znam za jako losa iskustva ljudi koji su to koristili na takav nacin, samo sto se radi o istom avonovom proizvodu. inace oba ova gela imaju isti sastav, sto bi znacilo da ono sto vazi za jedan vazi i za drugi
to je tretman za ciljano uklanjanje bubuljica koji se ostavlja samo PREKO NOCI, znaci jednom dnevno na nekih 8 do 10 sati
ovo ti je moj dobronameran savet, jer znam za jako losa iskustva ljudi koji su to koristili na takav nacin, samo sto se radi o istom avonovom proizvodu. inace oba ova gela imaju isti sastav, sto bi znacilo da ono sto vazi za jedan vazi i za drugi