Enterokokus........

Seksualno prenosiva oboljenja i sva pitanja o njima na jednom mestu. Pitajte, savetujte, naučite ili edukujte o tegobama izazvanim polim bolestima. Naučite kako se zaštititi od seksualno prenosivih oboljenja i kako ih prepoznati.

Moderatori: moderato, vlada99

Odgovori
Silent Bob
Novi član
Novi član
Pridružio se: Uto Mar 06, 2007 4:54 pm

Enterokokus........

Post od Silent Bob »

Isao sam u "ozloglaseni" Higijenski zavod u Ns-u. Prilikom analize nasli su mi enterokokus u velikim kolicnama, eserihiju koli u malim, a test na gljivice je bio negativan. Zaboravio sam da pomenem da sam radio bris glansa. Doktor mi je dao fenicid likvid i ciprocinal. Interesuje me da li postoji zamena za ovaj fenicid?

I jos jedna i nadasve zacudjujuca stvar , kod devojke je ginekolog konstatovao gljivice VI kategorije (najgora), dok ja kao sto je gore pomenuto tih problema sa gljivicama nemam. Pa bih molio nekog ko je strucan ako moze da mi pomogne...
nenadns
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Čet Avg 04, 2005 5:26 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

...

Post od nenadns »

muskarci su manje podlozni gljivicama, pa je moguce da ih nemas, ali koristite kondom, jer ako zapatis gljivice, dugo ces ih leciti
Silent Bob
Novi član
Novi član
Pridružio se: Uto Mar 06, 2007 4:54 pm

............

Post od Silent Bob »

duze vremena sam sa njom pa smo mislili da nece biti toliko neophodan :-? E sad mene interesuje dal' bi mogla borna kiselina da zameni ovaj fenicid jer sam cuo da to sranje przi sve zivo dok je borna blaza i ne pravi toliko stete. I jos jedna stvar zato mi je dao cirocinal kad je imalo blazih lekova?

Hvala unapred....
Odgovori