Seksualno prenosiva oboljenja i sva pitanja o njima na jednom mestu. Pitajte, savetujte, naučite ili edukujte o tegobama izazvanim polim bolestima. Naučite kako se zaštititi od seksualno prenosivih oboljenja i kako ih prepoznati.
Owako, ne znam odakle da pochnem al najbolje je od pochetka
Imam jedan problem koji se pojawio meni letos. Nokti su pocheli da mi se krzaju i da pucaju i sad uopshte ne liche na nokte nego su swe ispucali i listaju se. Onda sam i ispod mishica dobio kao ljubichastu tufnu koja luchenjem znoja malo neprijatno mirishe... Bio sam kod lekara rekli su da su zlezdice kao zatworene a za nokte kao da imam nedostatak witamina. Da pijem kalcijum i da mazem uweche powidon jod a ujutru Esperson. Narawno posle mesec dana nishta idalje to stoji ja mazem ali ne pomaze. Odlazim opet kod lekara, sada mi kazu da imam gljiwice i da mazem Sinoderm. Ispod mishica se chini se malo powuklo nakon mazanja ali nokti nishta. E sad, krajem decembra nastaje nowa muka. Pochela je kozica da mi se ljushti, jawlja se swrab, dosta se ljushtim izmedju nogu i na samom penisu se kozica dosta ljushti i prawe se ranice. Mazao sam Flogocid za rane da mi to zaraste i zaraste al samo na 3-4 dana i opet se wraca swrab i opet ranice. Elem, ujedno nezgodnog je mirisa... Imam curu sa njom sam wec 2 godine. Imali smo sex i swe je ok. Ona je ok swe je ok. Chim sam wideo sad owo da imam na penisu suzdrzawam se od sex-a. Ali to nije to, pojawljuje se powremeno i crwenilo na glawicu i wideo sam da na glawicu tj na rubu dole oko njega imam kao bele tachkice tj bradawice male bele... Molim za pomoc ako znate shta je, poshto sam prekljuche bio kod lekara i oni su rekli da ne brinem nishta to je swe normalno! Kazite mi ako treba icicu i kod priwatnika ne bih da napatim neshto da ne mogu da izlechim a ujedno zelim bre i da imam ponowo sex normalan. Hwala lepo
Bele tačkice su Tisonove žlezde, to je normalno. Za ovo drugo ne znam, deluje kao gadna infekcija gljivicama. Idi kod lekara...jesi li bio kod dermatologa i radio testove da vidiš šta je tačno u pitanju ili su ti samo "odokativno" dali dijagnozu i terapiju? Inače gljivice na noktima se jako dugo leče, mesecima, budi uporan.
Je li devojka 'ok' u smislu da nema nikakve simptome ili je 'ok' jer je bila kod lekara i dobila dobre rezultate? To što se ona oseća zdravom ne znači ništa.
Cura je ok, nema nikakwe simpotme i ishla je na pregled swe je ok. Kazem, bio sam kod lekara i samo su onako odokatiwno dali dijagnoze niko nije ozbiljnije neshto preduzeo... Znachi sa noktima moram dugo da se borim a bash me nerwiraju... Hwala
To sa krzanjem noktiju ti je verovatno nedostatak vitamina B i to mislim da je bas B12 uzrokovan nekom boljkom u telu...
Ipak slazem se da bi trebao da posetis doktora...
To ispod ruku moze da bude neka opasna infekcija pa su ti limfni cvorovi otekli...