Pozdrav svima..

Pravo mesto za sva pitanja i diskusije na temu Neuropsihijatrije.

Moderatori: moderato, admin, vlada99

Zaključana tema
Podgorica
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sub Feb 21, 2004 1:00 am
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Pozdrav svima..

Post od Podgorica »

Ja dok sam citao sve ovo dodje i momenat kada se covjek stvarno rastuzi, mislim necu sada pominjati sta kako pijem,ali i ja se lijecim nekoliko godina skoro od 2001-2002 a simptomi su poceli par godina unazad tako da sam ja morao da se vratim kuci znaci bio sam na studiranju u jednom gradu pa se vratio u rodni kraj,potrazio pomoc kod neuropsihijatra znaci prvi je bio nikakav nije mi mnogo pomogao,medjutim drugi jeste stvarno iako ja i dan danas imam te simptome on je naznacio F-45 ja mislim tako nesto,ali sam htio reci da mnogo zavisi od volje covjeka njegove izdrzljivosti medikamenata hvala Bogu ima ih,neuropsihijatra medjutim suocavanje sa okolinom mnogo znaci meni je i dan dana s to tesko naravno puno puno blaze ali sta cemo mora se zivjeti nemojmo previse razmisljati o ovome nema carobnog stapica sigurno,znaci samo naprijed i kada je najteze pa pravimo se barem a i potrudimo neka nam je najlakse.Ja stvarno nisam bio ni svjestan zasto je sve to pocelo da se desava ali eto doslo i sada valja izlijeciti,samopomoc mnogo znaci,eto jos uvijek pijem prepisane tablete redovno i pomazu znaci funkcionisem mnogo sam bolje a nadam se da cu sve pa naravno svi mi sve medikamente izbaciti i nastaviti zivot,u normali mada je zapravo i bila normala ali eto teskoce raznih vrsta ali bice bolje imajmo nadu,barem je ja imam eto pozdravljam vas pa se cujemo.Sve najbolje i brzo ozdravljenje potpuno zelim sebi i svima nama uskoro caosss
galateja
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pet Feb 18, 2005 6:47 pm

Post od galateja »

Kao prvo zelim da ti pruzim podrsku i da te ohrabrim u nastavku lecenja.Procitaj moje pismo pod naslovom 'ranjivost je balast-zar ne?'.Preporucujem ti da nadjes odgovarajuceg psihotetrapeuta.Mozda tvoj neuropsihijatar moze da ti preporuci nekog strucnjaka u oblasti psihoterapije.Ako nisi znao f25 je neka vrsta hipohondrije.Verujem da je tesko ziveti sa tim,ali ti delujes pozitivno i optimisticno te se iskreno nadam da ces prevazici sve to.Najvaznije je da ne izgubis veru,jer ona je MNOGO vazna.Vera u bolje sutra,vera u ljude,vera u Boga,vera...Takodje,vazno je da imas interesovanja u zivotu.Ne smes dozvoliti da budes prazan.VOLI,VERUJ I BORI SE!!!Puno srece zeli ti G@l@tej@ :wink: .
Podgorica
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sub Feb 21, 2004 1:00 am
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Thank's

Post od Podgorica »

Hvala Galateja ali zapravo moja dijagnoza je F-45,ma da imas prao i u potpunosti se slazem sa tobom.Pozdrav.
galateja
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pet Feb 18, 2005 6:47 pm

Post od galateja »

Izvini,molim te-greskom sam napisala f25,a mislila sam f45.Cista permutacija.
Zaključana tema