Neka mi odgovori neko strucan

Deo Foruma za sva pitanja iz oblasti oboljenja, traumatskih stanja, tumorskih procesa na koštanom sistemu. Diskusije o ortopedskim hirurškim stanjima, degenerativnom reumatizmu, akutnim i hroničnim oboljenjima koštanog ili zglobnog dela lokomotornog aparata. Saveti o primeni fizikalnih procedura i kineziterapije.

Moderatori: ModeratA, moderato, vlada99

Odgovori
Dragan88
Novi član
Novi član
Pridružio se: Uto Nov 15, 2005 9:20 pm

Neka mi odgovori neko strucan

Post od Dragan88 »

Kada udahnem i rebra postanu vidljiva nisu mi ista na levoj i desnoj strani,na levoj su da kazem tako ispupcena a na desnoj normalna,nista mi to ne smeta ali to se prometi i ne dopada mi se kako izgleda,bio sam kod fizijatra i kaze da ce to kasnije prekriti misici,sada imam 18.5 godina?
Nikola11
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Pon Dec 19, 2005 2:35 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od Nikola11 »

bio sam kod fizijatra i kaze da ce to kasnije prekriti misici,sada imam 18.5 godina
A kad kasnije? :-?

Ocigledna je asimetrija leve i desne strane ali ako moze blize objasnjenje,kada je to primeceno i da li si radio neke snimke ili sl?
miodrage
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Čet Jan 25, 2007 11:03 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
Kontakt:

Post od miodrage »

Moguce je da imate lako iskrivljenu kicmu, te stoga ta asimetrija. Takodje su moguci i neki laksi deformiteti grudnog kosha. Savet, pocite intenzivno da se bavite sportom kako bi misici prekrili to sto ne zelite da se vidi, i bice to sve u redu. Takodje bih preporucio vezbe da ojacate tu stranu gde Vam se vide rebra, jaki misici mogu da uticu na promenu oblika kostiju, i na taj nacin da Vas reshe tegoba.
Sve najbolje.
Odgovori