Bubreg ispao iz lezista

Pravo mesto za diskusije u vezi sa urinarnim traktom i zdravljem muških polnih organa. Podelite svoje tegobe, pitanja, savete, dileme sa urolozima, seksolozima i lekarima opšte prakse.

Moderatori: vlada99, moderato, admin, Vragolasta Amfibija, Dr.VinkaVukotic

Zaključana tema
jellena88
Novi član
Novi član
Pridružio se: Čet Jan 25, 2007 12:48 am

Bubreg ispao iz lezista

Post od jellena88 »

Pre mesec dana su mi na rengen snimku otkrili da mi je desni bubreg za 4-5cm ispod normale.Doktorka mi je rekla da kada ja ustanem iz lezeceg polozaja on paden dole za tih par cm.Kaze da to i nije tako dramaticno ali da moze da prouzrokoje ceste infekcije i da je uzrok tome jak udarac sto je i moguce.Stim imam cesto zapaljenje bubrega kao i hronicno zapaljenje besike.Od cesto jake upale pocnem da krvarim i tada bolovi pocinju da budu ne snosni.Interesuje me kako bi taj bubreg mogao da se vrati u prvobitni polozaj i kako da izlecim hronicnu upalu ako je to ikako moguce,jer su mi lekari rekli da sumnjaju da se to moze izleciti.
hvala
Korisnikov avatar
Vragolasta Amfibija
Moderator
Pridružio se: Ned Jan 29, 2006 8:59 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od Vragolasta Amfibija »

Desni bubreg se inace nalazi malo nize u odnosu na levi jer ga potiskuje jetra.
Hronicnu upalu ne mozes nikako da izlecis jer je verovatno uzrok tome bas taj pogresan polozaj bubregaali nije obavezno.
Bubreg da vratis takodje,tesko je,osim ako nisi izrazito mrsava (spustanje bubrega se cesto desava kod mrsavih osoba,kad nema masnog tkiva da drzi bubreg on sklizne) pa da probas da se ugojis.
jellena88
Novi član
Novi član

Post od jellena88 »

Hvala puno,jesam izrazito mrsava ali opet i ne ide da se stvaram visak sala.
Htela bih da cujem jos neko misljenje.Pozz
Korisnikov avatar
Vragolasta Amfibija
Moderator

Ok,ako ti je vazno da si mrsava a ne zdrava,ona nemam sta da dodam.
jellena88
Novi član
Novi član

Post od jellena88 »

Nisam bas anoreksicna,ali ako nabacim visak sala,ko zna mozda me nadjeholesterol ili sta znam vec.
Interesuje me da li mogu da se bavim svim sportovima,ili da li mogu ici na more.Ne bih smela nikako da budem na hladnom,ali zavisi od vode,Temp vode nije kao u kadi.Nisam se povodom toga konsultovala sa lekarima pa ako bi mi odgovorio-la... :wink:
Korisnikov avatar
Vragolasta Amfibija
Moderator

Mozes da se bavis iskljucivo bacanjem kladiva.
A za more,pa ne znam ,odluci sama,to je ipak tvoje telo. :wink:
Zaključana tema