Moj tata (66god) ima problema u zadnjih dva-tri dana sa ucestalim i bolnim mokrenjem, prvi dan je mokrenje bilo samo dve tri kapi,a da nas je posle enormnih kolicina caja od uve, rastavica i kukuruzne svile to koliko toliko normalizovano, odnosno jos uvek cest mokri i ima bol pri kreju, ali mokri vece kolicine. Ali sada se javio problem otoka na dsnom testisu, moram da pomenem da je isto sa desne strane pre mesec dana uradjena operacija preponske kile, sa ugradnjiom mrezice, takodje je pre skoro dve god. operisao cancer debelog creva i nije imao nikakvu terapiju posle toga.
Sada vas molim za misljenje oko tog otoka testisa, da li to ima veze sa opercijom preponske kile (rana mu normalno zarasta, sada oseca vise neki svrab, nego bol na mestu rane i neko ;zayrzanje;) ili nedaj Boze sa necim drugim. Znam da je pitanje neozbiljno, ali vas molim da date svoje misljenje ili iskustvo, dok moj tata ne stigne kod hirurga koji je trenutno na nadam se kracem putu.
Unapred zahvana
otok na testisu
Moderatori: vlada99, moderato, admin, Vragolasta Amfibija, Dr.VinkaVukotic
- Vragolasta Amfibija
- Moderator
- Pridružio se: Ned Jan 29, 2006 8:59 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
-
- Aktivan član
- Pridružio se: Sre Mar 01, 2006 2:04 am
Da svakako ce dati urin na pregled, problem je sto je on prestrasen i plasi se nekog novog operativnog zahvata. Testis nije vruc niti crven, mama kaze da je on napipao neki kruzic, zlezdu na samom vrhu testisa i korena penisa i da je to pokretno i nije jako tvrdo, znaci kao zljezda, ali da to ima i sa druge strane.
Znam da je obljasnjenje sturo i nabacano, ali ne znam kako drugacije.
Da li su zljezde tu smestene i da li ta kvrzica te tvrdoce i pokretljivost predstavlja neki los ishod?
Da li su zljezde tu smestene i da li ta kvrzica te tvrdoce i pokretljivost predstavlja neki los ishod?
-
- Aktivan član
- Pridružio se: Sre Mar 01, 2006 2:04 am
Da svakako ce dati urin na pregled, problem je sto je on prestrasen i plasi se nekog novog operativnog zahvata. Testis nije vruc niti crven, mama kaze da je on napipao neki kruzic, zlezdu na samom vrhu testisa i korena penisa i da je to pokretno i nije jako tvrdo, znaci kao zljezda, ali da to ima i sa druge strane.
Da li su zljezde tu smestene i da li ta kvrzica te tvrdoce i pokretljivosti ukazuje na neko oboljenje?
Da li su zljezde tu smestene i da li ta kvrzica te tvrdoce i pokretljivosti ukazuje na neko oboljenje?
- Vragolasta Amfibija
- Moderator
- Pridružio se: Ned Jan 29, 2006 8:59 pm