Čula sam za gospodina iz Kragujevca koji uspešno uklanja mladeže. Da li neko zna nešto detaljnije?
Radi se o kremi koja ih isuši? Našla sam tekst koji je napisala "trudnjača" ali još prošle godine tako da ne uspevam da stupim u kontakt sa njom.
Zna neko nešto?
Mladeži-Kg
Moderatori: vlada99, mr ph. Silvio, moderato, admin, goranai
-
- Novi član
- Pridružio se: Sre Feb 21, 2007 9:49 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
- Kontakt:
Nemojte to da radite!
Mladeži se bezbedno uklanjaju samo kod hirurga! Materijal se pošalje na histološki pregled i dobije se nalaz šta je tačno to što je uklonjeno.
Sve koji skidaju mladeže nekakvim kiselinama, bazama ili koječime bi trebalo tužiti.
Meni je rečeno da je tip koji je to radio umro, a da je ‚‚posao‚‚ nasledila njegova ćerka tehnolog po struci. A ona se razume u mladeže...
Pošto sam lekar, dermatolog i bavim se dermoskopijom (pregled mladeža posebnim aparatom) samo vam savetujem DA TO NE RADITE. Idite kod kog hoćete doktora po savet uživo, kod 3 doktora dok ne nadjete onoga kome verujete, samo ne uklanjajte mladeže na taj način!
Sve koji skidaju mladeže nekakvim kiselinama, bazama ili koječime bi trebalo tužiti.
Meni je rečeno da je tip koji je to radio umro, a da je ‚‚posao‚‚ nasledila njegova ćerka tehnolog po struci. A ona se razume u mladeže...
Pošto sam lekar, dermatolog i bavim se dermoskopijom (pregled mladeža posebnim aparatom) samo vam savetujem DA TO NE RADITE. Idite kod kog hoćete doktora po savet uživo, kod 3 doktora dok ne nadjete onoga kome verujete, samo ne uklanjajte mladeže na taj način!
hello
-
- Aktivan član
- Pridružio se: Sre Avg 30, 2006 9:53 am
Potpuno se slazem sa Vesnom! Sta vam je ljudi,ma kakve kreme i isusivanje mladeza,ciste gluposti!!! Ja ih imam dosta po telu i procitala sam na forumu o tom coveku iz Kragujevca al mi nije palo na pamet da razmotrim tu opciju. Ja sam se odlucila za lasersko uklanjanje mladeza u proverenoj ordinaciju u Bg.
Pozdrav svima
Pozdrav svima

-
- Novi član
- Pridružio se: Pet Mar 02, 2007 9:55 am
Odgovor
Zdravi mladezi se uklanjaju laserom i to samo povrsinski njihov deo, dok kod onih bezobraznih se pristupa hiruskim intervencijama da bi se uklonio celi mladez...
Sa bradavicama se mogu pokusati narodni lekovi, jer one nisu toliko opasne, ali mladezi lako mogu da promene svoju cud i postanu kanceri sto nije bas preporucljivo, zato u pogledu mladeza batalite narodne lekove!
Sa bradavicama se mogu pokusati narodni lekovi, jer one nisu toliko opasne, ali mladezi lako mogu da promene svoju cud i postanu kanceri sto nije bas preporucljivo, zato u pogledu mladeza batalite narodne lekove!
nemir
Postovani-e,
posto sam radila skoro epilaziju IPL-om primetila sam cini mi se promenu na mladezu na butini gde je radjeno laserom samo sto nisam sigurna dal su mi presli laserom bas preko njega ,jer kao sto znate ne bi trebalo (i sami su rekli) al taj mladez je pravi kameleon...a posto imam i jedan nezgodan izmedju grudi...htela bih da se nacelno pregledam negde gde to provereno dobro rade...il jos bolje da mi kazete ako negde znate vise adresa pa da odem kod vise njih...cisto da mi savest bude cista...
Hvala unapred...
posto sam radila skoro epilaziju IPL-om primetila sam cini mi se promenu na mladezu na butini gde je radjeno laserom samo sto nisam sigurna dal su mi presli laserom bas preko njega ,jer kao sto znate ne bi trebalo (i sami su rekli) al taj mladez je pravi kameleon...a posto imam i jedan nezgodan izmedju grudi...htela bih da se nacelno pregledam negde gde to provereno dobro rade...il jos bolje da mi kazete ako negde znate vise adresa pa da odem kod vise njih...cisto da mi savest bude cista...
Hvala unapred...

nemir
Postovani-e,
posto sam radila skoro epilaciju IPL-om primetila sam, cini mi se promenu na mladezu na butini gde je radjeno laserom samo sto nisam sigurna dal su mi presli laserom bas preko njega ,jer kao sto znate ne bi trebalo (i sami su rekli) al taj mladez je pravi kameleon...a posto imam i jedan nezgodan izmedju grudi...htela bih da se nacelno pregledam negde gde to provereno dobro rade...il jos bolje da mi kazete ako negde znate vise adresa pa da odem kod vise njih...cisto da mi savest bude cista...
Hvala unapred...
posto sam radila skoro epilaciju IPL-om primetila sam, cini mi se promenu na mladezu na butini gde je radjeno laserom samo sto nisam sigurna dal su mi presli laserom bas preko njega ,jer kao sto znate ne bi trebalo (i sami su rekli) al taj mladez je pravi kameleon...a posto imam i jedan nezgodan izmedju grudi...htela bih da se nacelno pregledam negde gde to provereno dobro rade...il jos bolje da mi kazete ako negde znate vise adresa pa da odem kod vise njih...cisto da mi savest bude cista...
Hvala unapred...

-
- Novi član
- Pridružio se: Sre Feb 21, 2007 9:49 pm
- Kontakt:
U Kliničkom centru na kožnom dr Dobrosavljević; na VMA dr Mijušković ili prof Pavlović; u Zavodu za kožne bolesti dr Mikulić, na Zvezdari dr Perišić, to su ljudi koje mogu da preporučim a rade u državnim ustanovama. Kolika je cena dermoskopije, jer se svuda plaća - ne znam, okreni telefon pa se raspitaj.
Pozdrav

Pozdrav
hello