kriv penis

Pravo mesto za diskusije u vezi sa urinarnim traktom i zdravljem muških polnih organa. Podelite svoje tegobe, pitanja, savete, dileme sa urolozima, seksolozima i lekarima opšte prakse.

Moderatori: vlada99, moderato, admin, Vragolasta Amfibija, Dr.VinkaVukotic

Odgovori
momak_18
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sre Mar 07, 2007 12:29 am

kriv penis

Post od momak_18 »

pozz ...imam kriv penis na lijevu stranu i išao sam prošle godine kod doktora (bio je neki mlađi doktor) i rekao je da se ovo može operisati i ispraviti time što će se penis zarotirati za 45' time se neće ispraviti nego će biti i dalje kriv al prema gore (što mi je malo bilo i čudno) i rekao mi je da razmislim i dođem za par mjeseci sa konačnom odlukom. Kada sam doša bio je drugi doktor koji mi je dao posve drugu metodu operacije (al prije toga se morao posavjetovati sa ostalim doktorima) rekao je da bi osjekao dio s desne strane i sašio i time bi ispravio penis..sta vi o ovome mislite? i nekako mi je ruzno vidjeti ga krivog:) :) dal' trebam operisat i kojom se metodom to radi i koliko je bezbjednooo
momak_18
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sre Mar 07, 2007 12:29 am

Post od momak_18 »

???????????????????????
Problematichan
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Ned Maj 07, 2006 12:49 am
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od Problematichan »

Pa nije valjda mnogo kriv ko polumesec. Mnogi ljudi imaju kriv penis a to ne predstavlja ni njima a i devojkama nikakvu prepreku da imaju normalne odnose e sad sto se tice estetike to je vec druga stvar. Ne opterecuj se time nije to nista strasno.
Help please!
Odgovori