Bol u glavicu penisa!

Pravo mesto za diskusije u vezi sa urinarnim traktom i zdravljem muških polnih organa. Podelite svoje tegobe, pitanja, savete, dileme sa urolozima, seksolozima i lekarima opšte prakse.

Moderatori: vlada99, moderato, admin, Vragolasta Amfibija, Dr.VinkaVukotic

Odgovori
dusan88
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Ned Jan 14, 2007 10:58 pm

Bol u glavicu penisa!

Post od dusan88 »

Pozdrav svima,ovaj problem ima moj 18-ogodisnji drug koji nema net,pa je mene zamolio da postavim pitanje,objasnivsi mi prethodno svoj problem:Naime radi se o tome da moj drug ovih dana(juce i prekjuce,ali i danas) ima bolove u glavicu penisa.Prvo je osecao bol na levoj,a zatim i na desnoj strani glavica i rekao mi je da kad oseti taj bol to mu se nekako cudno odrazi(manifestuje) na noge i kao da oseti bol u nogama od listova na dole(malo cudno,ali istina)!Inace na glavicu nema nikakvih promena,sve izgleda nosrmalno sem sto ga muci taj neprijatan ne preveliki bol,ali ipak neprijatan!Unapred hvala na svaki vas komentar i bio bih vam zahvalan na svakom savetu,jer vidim da mu je bas neprijatno zbog tog bola i malo je uznemiren!NAPOMENA:Do sada nije imao seksualne odnose,a prilikom erekcije ili ejakulacije nema nikakvih problema i neprijatnosti!PoZz
dusan88
Aktivan član
Aktivan član

Post od dusan88 »

Malo pre sam se cuo sanjim irekao mi je da se ta bol prosirila kroz ceo penis!Sta bi to moglo da bude......POMOC!
dusan88
Aktivan član
Aktivan član

Post od dusan88 »

Sada mi je javio da mu se pojavilo crvenilo na kozici jer ga je i tu bolelo i jos uvek boli,ali crvenila na kozici blizu glavica!Decko je mnogo napred i brine se i zamolio me da mu pomognem putem foruma,a sutra ce kod urologa!
Korisnikov avatar
Vragolasta Amfibija
Moderator
Pridružio se: Ned Jan 29, 2006 8:59 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od Vragolasta Amfibija »

Ovako,najbitnije je da ne maze nikakve kreme jer moze da maskira klinicki sliku.
Nemoj da pere sapunom veceras,da ne bi iritirao,nek ispere cajem od kamilice,to mu nece skoditi.
A sutra kod lekara obavezno.
Drugi savet je nemoguce dati na osnovu pisane reci a bez pregleda.
Odgovori