Infekcija ili???

Seksualno prenosiva oboljenja i sva pitanja o njima na jednom mestu. Pitajte, savetujte, naučite ili edukujte o tegobama izazvanim polim bolestima. Naučite kako se zaštititi od seksualno prenosivih oboljenja i kako ih prepoznati.

Moderatori: moderato, vlada99

Odgovori
vucica
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sub Mar 03, 2007 8:59 pm

Infekcija ili???

Post od vucica »

Imam problem,pre svega sa ginekoloske strane,ali otkako su se pojavili ti problemi, i opste stanje organizma mi nije kako treba...u predelu genitalija osecam bol,(povremeno svrab i peckanje,koje dovodi do ludila), pojavile su mi se tri kvrzice(jedan ginekolog rece da su to uvecane zlezdice,drugi da je masno tkivo..)ponekad imam utisak da su mi genitalije otecene..ranica na grlicu materice,koja je sada izlecena,sekret III grupa(puno bakterija i leukocita),papa II, cervikalni i vaginalni bris u redu,chlamydi-a(bila pozitivna-sad izlecena),
mikoplazma,ureaplazma-negativno,trichamonas-negativno,jedno vreme problema sa kandidom(perianalno),sad izleceno...s obzirom da je sve u redu,a ja i dalje probleme i sve mi je gore i gore,odlucila sam se da uradim i druge analize,na svoju incijativu:
HIV,HBsAG,HCV,HBs-negativno(hvala Bogu..)
Sto se tice ostalih problema,oni su:bol u kostima,bol u misicima,bol u stomaku,svrab i perutanje koze,problema sa zlezdama...itd..
Ocigledno jeste da imam neku infekciju,jer se ta infekcija,izgleda "prenela" i na oci(peckanje,zuljanje,bol)...
Pitanje sam postavila ovde,jer najvise problema imam sa gnekoloske strane i sve je pocelo "odatle",pre nekoliko meseci...
Dakle,samo bih zamolila,ako ima neko strucan ili neko sa slicnim iskustvom da mi kaze koje analize bih jos mogla da uradim,sta da preduzmem,..s obzirom da nijedan lekar nikada nema vremena da me saslusa odpocetka i sagleda moj problem..vec me onako na finjaka iskuliraju i kao sve je ok...a meni definiticno sve gore i gore...
Ocekujem ubrzo,bar neki odgovor....izvinjavam se na opsirnosti...
Odgovori