Iskreno-
razočarana u neuspešnost lečenja moje asme kod pulmologa (raznih), probala sam sa homeopatijom
rezultati odlični!
posle sam niz nekih sitnica problema uspela da rešim, takođe homeopatijom
porođaj i oporavak od porođaja, problemi sa upalama grudi usled nadolazaka mleka itd
inače, ja sam veoma sumnjičava i ne verujem travarima...
u svakom slučaju
moja beba, iako je još dojim (godinu dana i nameravam još godinu) se razboljeva - imala je jedan bronhiolitis letos i sad opet. Lekari daju sirupe za kašalj, Claritin (na kome piše tek od 2.god) itd.
verovatno ću je odvesti kod homeopata.
Da li neko ima iskustva sa lečenjem dece homeopatijom?
HOMEOPATIJA
Moderatori: ModeratA, moderato, vlada99
Sto se sirupa tice, mislim da nisu bas najbolja stvar za decu. Bar pedijatri kod kojih svoje dete vodim, imaju to misljenje. Jedini sirup koji sam dala detetu jednom u zivotu, kada je kasljao dva dana zbog nekog virusa je dr Theiss. Ne sadrzi secer, niti vestacke boje. Smiruje kasalj, pravljen je od ulja pitome nane i bokvice. Sto se homeopatije tice, odlicna je, ali ne znam kako se tretira dete od dve godine.
Eto bas i meni treba neka takva informacija. Moj sincic (8 meseci) je trenutno bolestan(slinav, kasljuca, crveno grlo i tako to, srecom bez temperature) i evo vec 6 dan. Danas smo ponovo isli kod lekara, oni mu promenili sirup, a ja bih stvarno volela da ih on nikada ne koristi. Ja kada sam bolesna, pojedem tri kila voca(kivi, limun, pomarandze) i sutradan mi je bolje, ali njemu to ne mogu da dam, pa zato ako imate neki savet - pomagajte. Kupila sam i pumpicu za nos, ali on vristi svaki put kada pokusam da mu bilo sta izvucem iz nosa ili stavim kapi za nos, tako da ga jos vise grebe grlo posle plakanja. U nosic mu stavljam samo fizioloski, ali ne pomaze bas puno. Prihvatam sve samo da je prirodno!
-
- Novi član
- Pridružio se: Uto Jun 28, 2005 8:56 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
Moj mladji sin dobije svake zime(par puta) kijavicu i pocne da kasljuca sto se sve kasnije pretvori u upalu srednjeg uha.Pili smo jedne zime povezano tri razlicita antibiotika i na kraju mi je apotekar preporucio homeopatske globule i kad primetim da rame privlaci uvetu,jer ga uvo boli odmah mu dam dozu kuglica i evo vec dve zime prolazimo bez antibiotika.Dva tri dana kuglice i sve je proslo!
Ako beba od 1,5 god pocne sa homeopatskim lekovima za tezi oblik ekceme, kada treba ocekiavti prve rezultate?
Homeopatski lekovi su odredjeni, kao i specijalna ishrana, samo treba poceti sa tim lecenjem.
Ekcema je pocela od bebinog 2-gog meseca zivota, sto znaci da je u pitanju hronicna bolest i zato nas i zanima kada ocekivati prve rezultate lecenja (ako bude poboljsanja)?
pozdrav
Homeopatski lekovi su odredjeni, kao i specijalna ishrana, samo treba poceti sa tim lecenjem.
Ekcema je pocela od bebinog 2-gog meseca zivota, sto znaci da je u pitanju hronicna bolest i zato nas i zanima kada ocekivati prve rezultate lecenja (ako bude poboljsanja)?
pozdrav
-
- Aktivan član
- Pridružio se: Sre Jan 31, 2007 11:48 pm
Re: HOMEOPATIJA
Claritine nije sirup za kašalj, već za alergije.jel napisao: Lekari daju sirupe za kašalj, Claritin (na kome piše tek od 2.god) itd.
verovatno ću je odvesti kod homeopata.
Da li neko ima iskustva sa lečenjem dece homeopatijom?
I moja ćerka ga pije iako nema dve godine, svakog dana po 2ml dnevno, tako mi je rekla doktorka.
I ja bih moju odvela kod homeopate, ali ne znam da li ih ima u Nišu?
-
- Aktivan član
- Pridružio se: Sre Jan 31, 2007 11:48 pm
Re: HOMEOPATIJA
U svakom slučaju, mislim da su biljni preparati uvek bolji ako može bez klasičnih antibiotika.
I ja sam detetu davala Klaritin isto za alergiju.
Leti je imala jaku reakciju na ambroziju i homeopatskim lekovima smo to sredili,ja sam odusevljena.Isle smo i moja mama,tetka i ja i imamo dobra iskustva,cak je moja mama prestala da pije obicne lekove za srce,mnogo joj je bolje od homeopatije.
Leti je imala jaku reakciju na ambroziju i homeopatskim lekovima smo to sredili,ja sam odusevljena.Isle smo i moja mama,tetka i ja i imamo dobra iskustva,cak je moja mama prestala da pije obicne lekove za srce,mnogo joj je bolje od homeopatije.
Pozdrav...