testovi na alergije

Saznajte sve o nutritivnim svojstvima namirnica koje koristite, podelite svoja iskustva o popularnim dijetama, preparatima, namirnicama, napicima.

Moderatori: mr ph. Silvio, moderato, admin, vlada99

Odgovori
kristina ceslarof
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sub Mar 03, 2007 1:52 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

testovi na alergije

Post od kristina ceslarof »

E ovako ... moje dete od dve god. ima probleme sa alergijama poprilicno bilo je u pocetku ekcem a sada astma. Testovi na bockanje nepokazuju nista pa sobzirom da su se problemi pogorsali iz ocaja smo otisli u centar za eliminaciju alergija.Test izgleda kao da ste otisli kod nekog da vam baje viskom i kasnije se pitate za sta sam dala tolike pare?U Tirsovoj su mi rekli da sam isla u centar za eliminaciju mozga -toliko o tome koliko nasilekari podrzavaju tu tehniku,ali ipak mislim da kada uradite sve moguce testove i isprobate sve metode naj bolji pokazatelj je vasa intuicija dakle na sta sumnjate to izbacite.Miji su rekli psenicno brasno i niko nije spomenuo gluten pa joj ja davala ovas,jecam dobila opstrukciju i osula se od glave do pete pa u sredu idemo kod nutricioniste da se vidi sta dalje i da li postoji sumnja na celijakiju.Ja mislila da od astme nema gore, samo joj jos i to treba.Sta da se radi samo da ona bude dobro.
Odgovori