slip ili bokserice ?

Pravo mesto za diskusije u vezi sa urinarnim traktom i zdravljem muških polnih organa. Podelite svoje tegobe, pitanja, savete, dileme sa urolozima, seksolozima i lekarima opšte prakse.

Moderatori: vlada99, moderato, admin, Vragolasta Amfibija, Dr.VinkaVukotic

Odgovori
bgaleksa
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sre Feb 21, 2007 5:43 pm

slip ili bokserice ?

Post od bgaleksa »

Zanima me misljenje urologa , da li je zdravije za muskarce nosenje slip donjeg vesa ili bokserica ? Hvala
Problematichan
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Ned Maj 07, 2006 12:49 am
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od Problematichan »

Zdravije? Zasto bi bile nezdrave bilo slip bilo bokserice? Nosi sta ti je udobno i ne brini se.
Help please!
Scorpio
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pet Jul 21, 2006 2:49 pm

Post od Scorpio »

bgaleksa
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sre Feb 21, 2007 5:43 pm

Post od bgaleksa »

hvala svima koji su dali svoj komentar na ovu temu !!!
vasa
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Uto Jul 12, 2005 1:46 pm

s

Post od vasa »

kao prvo-bitno je da ne osecas neugodnost-tj da ti ne stvaraju neki problem-da te stezu ili pak trce oko tebe-
kao drugo to vazi ukoliko nemas nikakvih smetnji al ako imas nekih zdravstvenih smetnji sa delovima tela u gacama onda treba da vodis racuna-
za neke probleme je bolje da nosis slip (jer podizu-pridrzavaju testise i penis) a u nekim slucajevima potrebno je sto slobodnije(neke kozne bolesti u tom delu)
i trece ako se bavis nekim zanimanjem ili hobijem gde moze da dodje do nekih neprijatnosti ili cak ozleda treba voditi racuna(na primer-step igraci ili srodne igre-treba nositi slip) ili trcanje npr-dok u nekim slucajevima je bolje nositi bokserice radi slobodnog drzanja tih delova tela.
I SAMO PAMUK!!! nikako vestacki materijali
Dr_Optimista_Bg
(!) korisnik udaljen sa foruma
(!) korisnik udaljen sa foruma
Pridružio se: Ned Feb 25, 2007 8:29 pm

Post od Dr_Optimista_Bg »

bitno je da ostvaris temperaturu od 33 stepena koja najvse prija testisima.
u zdravom telu zdrav duh i obrnuto
Problematichan
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Ned Maj 07, 2006 12:49 am

Post od Problematichan »

Zato toplomer u gace i meri temperaturu :D :D :D
Help please!
SQL
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Ned Jan 14, 2007 8:06 pm

Post od SQL »

Koliko ja znam bolje je nositi bokserice a evo i razloga koji su meni poznati:
Ako ne koristiš bokserice onda su tvoji testisi priljubljeni za telo pa onda je temperatura tvojih testisa viša nego što je to normalno što na dalje povlači činjenicu da ne dolazi do sazrevanja odnosno produkcije svih spermatozoida, barem sam ja tako informisan i muškarci koji imaju problema sa sterilitetom upravo dobijaju savet da pod br. 1 nose bokserice jer će na taj način testisi biti spušteniji i imati priliku da se ohlade na temperaturu koja je optimalna za normalnu produkciju spermatozoida.
Odgovori