kamen u bubregu ili

Pravo mesto za diskusije u vezi sa urinarnim traktom i zdravljem muških polnih organa. Podelite svoje tegobe, pitanja, savete, dileme sa urolozima, seksolozima i lekarima opšte prakse.

Moderatori: vlada99, moderato, admin, Vragolasta Amfibija, Dr.VinkaVukotic

Odgovori
edita
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pon Feb 26, 2007 7:58 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

kamen u bubregu ili

Post od edita »

Dugo vremena imam bolove i doktori su ovdje u svedskoj mislili da imam cistu na jajniku koja treba da pukne i da ja zato imam bolove u trbuhu.
Mene bas tacno boli isod rebra mrema stomaku. Kad imam bolove stomak mi se nadme kao da sam u 6 mjesecu, imam bolove i grceve u stomaku, gasove i nemogu da idem redovno u wc. Jednom nisam mogla ici u wc 10 dana ali ovdje su doktori grozni i samo te posalju kuci sa paracetamolom.
Kad sam ljetos bila u Bosni kada me je zaboljelo otisla sam doktoru i radila veci dio nalaza i ustanovljeno je da imam 2 kamena od 5 i 7 mm u desnom bubregu i puno pjeska u kanalu. Kad sam dosla u svedku nazad sam ponovo isla na pregled i ovi ovdje doktori su mi rekli kad su me pregledali da to nije kamenje nego da ja imam " colon iritabilis".
Sta da radim? Mene jos ovo boli i bode me iznutra.Najveci simptom je da mi stomak jako puno natekne kao kod trudnice i za imam problema sa stolicom. Te podmukle bolove u citavom stomaku koji kadkad udaraju i sire sa ka ledima.
Da li ja imam kamen u bubregu? Imam ove probleme vec 3 godine.
Otac mi ima problema sa bubrezima i kaménjem a kad sam bila mala imala sam ceste upale i vise puta Esheria Coli zbog koje sam lezala u bolnici. Kad me nista ne boli stomak mi se uvuce, cim boli otice.
Edita
dr ivica
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Čet Jul 27, 2006 6:20 pm
Kontakt:

Post od dr ivica »

Ako su Vam rekli da imate iritabilni kolon (razdrazljivo debelo crevo), onda je to vec dovoljno objasnjenje. kamen dolazi u obzir, kao i nekoliko drugih stvari, ali, kao sto kazu Amerikanci - ako hoda kao patka, ako prica kao patka i ako lici na patku - onda je patka :)
Primarijus dr med. Ivica Zdravkovic, specijalista opste medicine
NEAKTIVAN, osim za savete putem Facebooka.
Odgovori