bol u ledjima

Deo Foruma za sva pitanja iz oblasti oboljenja, traumatskih stanja, tumorskih procesa na koštanom sistemu. Diskusije o ortopedskim hirurškim stanjima, degenerativnom reumatizmu, akutnim i hroničnim oboljenjima koštanog ili zglobnog dela lokomotornog aparata. Saveti o primeni fizikalnih procedura i kineziterapije.

Moderatori: ModeratA, moderato, vlada99

Odgovori
nessa
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pet Feb 23, 2007 6:51 pm

bol u ledjima

Post od nessa »

pre dva meseca mi se pojavio bol u ramenu sa izvesnim ogranicenjem pokretljivosti.Dijagnoza ortopeda je bila zapaljenje tetive bicepsa u ramenom delu.Bol u ramenu je posle izvesnog vremena nestao i pojavio na drugom mestu i vise nema veze sa pokretom vec je konstantan.Pocinje od mesta na ledjima u visini 5 prsljena na polovini izmedju kicme i lopatice sa leve strane da bi kada jako zaboli citava trasa koja vodi od pocetnog mesta preko ramena ,unutrasnje strane nadlaktice lakta do zgloba sake zabolela.Najizrazitije je ujutro.Posle polusatnog mirovanja ujutro mogu da funkcionisem do uvece da bi se simptomi pojacavali tokom noci.Vrlo cesto me bol i probudi.Diklofen ne pomaze ali topli oblozi uklone bol tako da se moze raditi.Imali neko ikakva iskustva sa ovim.
miodrage
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Čet Jan 25, 2007 11:03 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
Kontakt:

Post od miodrage »

Nazalost imam ja, i to ne samo sa strucnog aspekta. Doduse ne ovako kako to Vi opisujete, malo drugacije. Verovatno je u pitanju povreda kicmenog zivca, tako da bi najbolje bilo da posetite neurologa, a pre toga obavezno uradite RTG snimak torakalne kicme.
Sve najbolje.
Odgovori