Pozdrav svima,
moj problem je veoma postepeno ali stalno opadanje kose, pocelo je pre par godina,opadanje je pocelo na temenu a prosirilo se na ceo kosmati deo glave.Zeleo bih preduzeti nesto.Na netu sam pronasao stranicu(www.tibet.co.yu) na kojoj je opisan preparat Tibet.
Zeleo bih upitati, da li je neko koristio ovaj preparat i kakva su mu iskustva?
Hvala.Szale
Tibet preparat?
Moderatori: mr ph. Silvio, moderato, admin, vlada99, goranai
-
- Stalni član
- Pridružio se: Sre Jul 19, 2006 2:01 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
Szale,ja znam jednu zenu kojoj je kosa strasno opala,ali bas,bas...Medjutim,danas joj je kosa u znatno boljem stanju,ne moze se reci da je isto kao u stara dobra vremena,ali je boljitak i vise nego ocigledan.Isto ja primenjujem,s tim sto je meni kosa opadala,ali ne drasticno i vec posle 2-og puta nanosenja na kosu primecuje se da mi je kosa gusca,ja sam jako zadovoljna.
Elem,rec je o sledecem,vec sam pisala pod temom "Ko sta korsti od kozmetickih preparata"-belo vino i ruzmarin se drze u staklenoj flasi (mora biti providna,jer se tih 10 dana drzi negde kraj prozora,na terasi,samo da ima sto vise sunca) i svaki dan se par puta promucka,a posle 10-og dana se vatom maze teme svaki put pred pranje i drzi se po pola sata da odstoji,potom se ispere,najbolje baby samponom,koji ja i inace koristim.
Toliko
U svakom slucaju,za sta god da se odlucis ili si se vec odlucio,srecno i javi rezultate!
Elem,rec je o sledecem,vec sam pisala pod temom "Ko sta korsti od kozmetickih preparata"-belo vino i ruzmarin se drze u staklenoj flasi (mora biti providna,jer se tih 10 dana drzi negde kraj prozora,na terasi,samo da ima sto vise sunca) i svaki dan se par puta promucka,a posle 10-og dana se vatom maze teme svaki put pred pranje i drzi se po pola sata da odstoji,potom se ispere,najbolje baby samponom,koji ja i inace koristim.
Toliko

U svakom slucaju,za sta god da se odlucis ili si se vec odlucio,srecno i javi rezultate!

Ako imas cilj,naci ces i put do cilja...