erektilna disfunkcija

Pravo mesto za diskusije u vezi sa urinarnim traktom i zdravljem muških polnih organa. Podelite svoje tegobe, pitanja, savete, dileme sa urolozima, seksolozima i lekarima opšte prakse.

Moderatori: vlada99, moderato, admin, Vragolasta Amfibija, Dr.VinkaVukotic

Odgovori
kamby
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pet Feb 23, 2007 2:40 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

erektilna disfunkcija

Post od kamby »

Dugo bih trebao da pisem o ovome ali evo pokusacu u sto kracim crtama. Verovatno je moj problem veoma vezan sa mojom psihom ali sta je tu je ja na to ne mogu da uticem.Problem postoji vec vise od 15 godina i prvi put se javio posle emotivnog sloma sa bivsom devojkom. Svaki sledeci kontakt sa osobom suprotnog pola zavrsavao se na priblizno isti nacin.U toku predigre postoji jaka erekcija i posle toga se desava klasicna blokada kada nikao ne mogu da postignem erekciju.Tokom ovog dugog niza godina taj problem me je stalno pratio i nekako sam uspevao povremeno da ga prevazidjem i ostvarim seksualni odnos ali to je moglo samo ako to na brzinu uradim dok jos postoji erekcija.Bio sam u braku 13 godina imam i cerkicu u tom braku ali sam trenutno razveden. I ubraku sam imao probleme to jest skoro svaki treci put desi mi se da jednostavno nema erekcije bilo sta da pokusavam, normalno u tim momentima sam jako razocaran stalno se znojim i jednostavno ne znam sta cu sa sobom. Pokusavao sam i kontakte van braka i uspevao nekako da odrzim intimni odnos ali uvek mi se javljao taj strah i skoro uvek sam bio na granici da omanem. Zadnje dve godine posle razvoda nisam imao nikakve intimne odnose jer sam strasno tesko podneo razvod i bio sam na psihoterapiji 9 meseci pio antidepresive i sve ono sto je trebalo.Sadasaqm kao malo bolji i uspeo sam da se upoznam sa jednom zenom i da pokusamo da ostvarimo intimne odnose ali stvar je ista.Na pocetku sve je okej ali kada treba daq se spojimo erekcije nema i to ti je.Da napomenem da sam pre nekih 13 godina imao probleme sa prostatom, bila je jako uvecana od prehlade i posle duzeg lecenja uspeli su da mi pronadju Hlamidije i dali mi terapiju 10 dana Eritromicina 10 dana Vibramicina a to je isto pila i moja partnerka. To sam kao izlecio ali ovaj problem sa erekcijom je ostao. Razgovarao sam i sa psihoterapeutima u Nisu i kao bilo je malo bolje ali nikako da se potpuno otkacim od toga. Ja znam da je problem psihicke prirode i da sam veoma uplasen kada treba da dodje do seksualnog odnosa ali i znam da ja to mogu jer sam puno puta uspevao u tome.Uspevao sam u tome samo onda kada je erkcija bila okej kada nisam dugo cekao sa predigrom i slicno. Zadnja dijagnoza neuropsihijatra je Anaksiozno depresivni sindrom i on je vezan sa mojim razvodom i jasno mi je da sam ja uzrok moje nemoci.Ne znam sta da radim.Razmisljao sam da probam sa Cijalisom da bi povratio samopuzdanje ili sa nekim drugim lekom. Pokusajte da me makar malo posavetujete ako ste u mogucnosti
Pored problema sa samopouzdanjem nema nicega drugog lose, po prirodi sam veoma zanimljiva i duhovita osoba.
Odgovori