Deo foruma gde možete podeliti svoja pitanja o najvećem ljudskom organu, koži. Kako sačuvati kožu, negovati, kada lečiti kožna oboljenja, kome se obratiti. Posavetujte se o kozmetičkim preparatima i negi kože i kose.
postoji li neka krema ili gel za stare strije,da li je neko koristio nesto
kakva su vam iskustva,verujem da ne nestaju potpuno ali makar malo da se ublaze. posle trudnoce zadnjica izgleda grozno,sramota me da se skinem u kupaci,celulit nemam na svu srecu.
Dugo sam koristila STRIET (Saljicev),ali bez nekih rezultata!Sada cujem da je dobar VICHY-jev preparat protiv strija,tako da mi je u planu da probam i to!!!
oljaeha napisao:Dugo sam koristila STRIET (Saljicev),ali bez nekih rezultata!Sada cujem da je dobar VICHY-jev preparat protiv strija,tako da mi je u planu da probam i to!!!
i ja sam koristila taj saljicev,jos u trudnoci kao preventivno i nista zaradila sam strije
i ja sam koristila saljica ali nista.cak su mi i nove nastale!a za vichy probajte.kad sam razgovarala sa jednim uvazenih beogradskim plasticnim hirurgom,rekao mi je da se za sad strije ne mogu skinuti cak ni hirurskim putem osim ako nisu na stomaku i to visecem pa se uklanja visak koze.pa ako resenja nema u hirurgiji,sumnjam da ga ima u kremama...ja bih prva bila najsretnija
To je i meni rekla moja kozmeticarka u neobaveznom razgovoru (posebno ako su stare strije u pitanju),ali mi zene se uvek nadamo da ce se pojaviti na trzistu nesto sto ce resiti nase probleme,pa tako mackamo sve zivo!A bolje i tako nego da nam bude zao sto nismo nista probale da ucinimo!!!
JA VAM MOGU RECI ZA STARE STRIJE JEDINI NACIN SA KOJIM SAM JA USPELA DA IH OTKLONIM JE KREMA ELESA POREKLOM IZ SPANIJE ALI POSTO JA SAM U NEMACKOJ KREMA SE NEMOZE NACI U APOTEKAMA VEC SE MORA NA RUCITI A BROJ MOZETE NABAVITI NA TELEVIZIJI 90 EURA DVE KREME : KREME SU OD PUZA CUDOTVORNE TO JE NAJ NOVIJE OTKRICE STO POSTO UKLANJA STARE STRIJE CINI GOZU ELATICNOM UKLANJA BORE IMATE GARANCIJU NA OVU KREMU:ELLESA
JA VAM MOGU RECI ZA STARE STRIJE JEDINI NACIN SA KOJIM SAM JA USPELA DA IH OTKLONIM JE KREMA ELESA POREKLOM IZ SPANIJE ALI POSTO JA SAM U NEMACKOJ KREMA SE NEMOZE NACI U APOTEKAMA VEC SE MORA NA RUCITI A BROJ MOZETE NABAVITI NA TELEVIZIJI 90 EURA DVE KREME : KREME SU OD PUZA CUDOTVORNE TO JE NAJ NOVIJE OTKRICE STO POSTO UKLANJA STARE STRIJE CINI GOZU ELATICNOM UKLANJA BORE IMATE GARANCIJU NA OVU KREMU:ELLESA
Može li nešto više o toj kremi ELLESA. Postoji li sajt na kojem se mogu saznati dodatne informacije o njoj. Cijena nije velika ukoliko je krema efikasna.
jako teshko da cce bilo koja krema skinuti strije - jedino shto mozhe zaista popraviti izgled strija, mada ih ne i skinuti do kraja, jesu tretmani tca kiselinama, kojih kod nas nema (bar da ja znam). tako da, ako imate priliku da idete u insotranstvo (sad) ili vam neko dolazi odatle, potrazhite na internetu tca kiseline.
kreme koje sadrzhe retinol i/ili voccne kiseline takodje mogu malkice da poprave izgled strija, mada su one delotvornije za celulit.
i, c vitamin! on podstiche proizvodnju kolagena