Trajno uklanjanje malja sa intimnih delova

Deo foruma gde možete podeliti svoja pitanja o najvećem ljudskom organu, koži. Kako sačuvati kožu, negovati, kada lečiti kožna oboljenja, kome se obratiti. Posavetujte se o kozmetičkim preparatima i negi kože i kose.

Moderatori: vlada99, mr ph. Silvio, moderato, admin, goranai

Odgovori
Blondy
Novi član
Novi član
Pridružio se: Uto Feb 22, 2005 2:07 am

Trajno uklanjanje malja sa intimnih delova

Post od Blondy »

Interesuje me koja metoda se pokazala kao najefikasnija u trajnom uklanjanju malja sa intimnih delova tela. Da li neko moze da mi preporuci neku ordinaciju u Novom Sadu?
Ako moze Goranai da odgovori. Unapred hvala.
goranai
Saradnik
Pridružio se: Sub Jul 17, 2004 10:51 am
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od goranai »

Zaista odlicnom se pokazala metoda uklanjanja malja diodnim light sheer laserom. Naravno ukoliko dlake nisu bele-sede i ako koza ije osuncana. Tretman se sprovodi svakih 6 do 8 nedelja i potrebno je za predeo prepona i genitalija 3 do 5 tretmana, ali vec posle 3 tretmana obicno su svi klijenti potpuno zadovoljni. Uz terapiju se koriste i proizvodi LDI formule za zaustavljanje rasta preostalijh malja. LDI gostuju jedamput mesecno, subotom u Novom sadu. Jedna od njihovih terapeutkinja je do sada moja apsoutno najbolja studentkinja od 5 generacija. Ona se zove Ivana Avramovic- Njen telefon je 064 244 75 37, ne znam telefon ordinacije u Beogradu, pa pokusajte ovim putem da dobijete detaljniju informaciju
predajem estetsku negu i dermatologiju , uza specijalnost mi je barijerna funkcija koze, nega zdrave koze i alergijske promene na ocnim kapcima.
Odgovori