Тема може да се обнови али форум се распао и не шаље имејл обавештења.
Можеш да пробаш са испирањем јаким воденим раствором соде бикарбоне, грејање синуса, прополис спреј за нос и тако даље. Инфекције носа и синуса се веома споро лече тако да мораш да будеш упорна али користећи нешкодљиве препарате. Вероватно би била корисна и алкализација организма...
Потребно је да се удубиш у проблематику како би сама себи помогла.
KLEBSIELLA ENTEROBACTER U NOSU
Re: KLEBSIELLA ENTEROBACTER U NOSU
Vama Aco hvala na odgovoru...a za forum šteta!
Pogledaću Vaš sajt.
Divlji kesten je onaj što ga ima svuda u parkovima?
Kupila sam Rinofluimucil za izbacivanje sekreta iz sinusa ali ga jos ne koristim. Sa sodom bikarbonom ispirem grlo ali nos nisam jer me znam u kojon srazmeri.
U detinjstvu i mladosti nisam nikad imala problem sa upalama sinusa i cudi me da sam to pocela da imam u nekoj zrelijoj dobi ( da se tako izrazim ).
Pogledaću Vaš sajt.
Divlji kesten je onaj što ga ima svuda u parkovima?
Kupila sam Rinofluimucil za izbacivanje sekreta iz sinusa ali ga jos ne koristim. Sa sodom bikarbonom ispirem grlo ali nos nisam jer me znam u kojon srazmeri.
U detinjstvu i mladosti nisam nikad imala problem sa upalama sinusa i cudi me da sam to pocela da imam u nekoj zrelijoj dobi ( da se tako izrazim ).
- aaaca
- Stalni član
- Pridružio se: Pon Avg 05, 2013 7:03 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 9
- Kontakt:
Re: KLEBSIELLA ENTEROBACTER U NOSU
Нема то везе са годинама већ како те стрефи.
Ако те буду занимали још неки детаљи боље ми пиши на моју приватну емаил адресу са сајта јер је ово овде тешко пратити.
Дивљи кестен јесте оно што расте по парковима. Неки су ми рекли да су користили и питоми кестен али је слабији. Не знам.
За испирање сразмера није битна. Обично иде мала кашика соде бикарбоне на два деци топле воде.
Ако те буду занимали још неки детаљи боље ми пиши на моју приватну емаил адресу са сајта јер је ово овде тешко пратити.
Дивљи кестен јесте оно што расте по парковима. Неки су ми рекли да су користили и питоми кестен али је слабији. Не знам.
За испирање сразмера није битна. Обично иде мала кашика соде бикарбоне на два деци топле воде.