Mladezi

Deo foruma gde možete podeliti svoja pitanja o najvećem ljudskom organu, koži. Kako sačuvati kožu, negovati, kada lečiti kožna oboljenja, kome se obratiti. Posavetujte se o kozmetičkim preparatima i negi kože i kose.

Moderatori: mr ph. Silvio, moderato, admin, vlada99, goranai

suncica01
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Sre Avg 30, 2006 9:53 am
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od suncica01 »

Samo da proverim,Dr Lazovic radi u Novom Sadu? Pitam jer i meni treba neko pouzdan za skidanje mladeza u NS
cicamaca
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Uto Jun 07, 2005 12:36 pm

Post od cicamaca »

Da da.....da li je on iz Novog Sada?
BojanBgd
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pon Apr 03, 2006 1:17 am

Post od BojanBgd »

Mene zanima, posto imam jedan mladez koji bih uklonio iz estetskih razloga, kako to izgleda posle operacije. Imam druga koji je povredio mladez na ledjima, pa su mu ga vadili i zasivali ranu, a to vec nije lepo:)

Sta danasnja estetska hirurgija radi po pitanju zatvaranja rane? Jel se to vidi posle? Jel postoje neki savovi?
vavadadu
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sub Okt 07, 2006 3:17 pm

Post od vavadadu »

Da ne otvaram novu temu mislio sam pitanje postaviti ovdje. Ja sam nedavno povrijedio jedan ben, mali je i na zadnjoh strani vrata. Nisam ni ynao da ga imam, pa sam ga cupkao misleci da je neka cibica iskocila, no kada sam pogledao na ogledalu vidjeo sam da je ben, a i roditelji su mi rekli. Interesuje me da li je to opasno i koliko je opasno? Ispitni su mi rokovi, nemam bas vremena da furam kod dermatologa, pa bih molio ya savjet. Jedan sam ben vec uklanjao hirurski, sjeckanjem, ali mi je to bilo poskupo (radio sam kod privatnika). Da li je jeftinije drzavno, i koliko je ako je jeftinije, sigurno? Da li se mogu desiti neke komplikacije tipa nekih malignih oboljenja, itd.
Pozdrav.
vavadadu
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sub Okt 07, 2006 3:17 pm

Post od vavadadu »

I da, zaboravio sam, kada ga lagano dodirnem prstom, osjecam ben, ynaci kao da je jos uvijek malcence povrijedjen.
Pozdrav.
Andjela
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Pon Jan 10, 2005 12:18 am

Post od Andjela »

http://www.doktor.rs/forum/viewtopic ... ht=mladeza

Ako se radi uklanjanje mladeza iz estetskih razloga i ako je mladez na vidljivom mestu (lice npr) ,uklanja se samo do povrsine koze..ne ceo koren posebno ne ako je mladez veci jer je neminovno da tu ostane vidljiva rupa/ica
posebno ako je mladez veci.

Ja sam to uradila pre nekoliko meseci,i mada neki kazu da nije dobro kada se ne odstrani i koren...ja sam i dalje ziva ,zdrava,vesela (kuc-kuc) ,itd itd a i cini mi se da necu uskoro Bogu na ispoved...

Na mestu gde je mladez uklonjen do povrsine koze ,laserski,ne hirurski,mazala sam Cicactive dva meseca,i sada mogu reci da se na mestu gde je mladez bio..skoro ne vidi nista. Nema rupe,nema oziljaka...nema nicega.
cicamaca
Aktivan član
Aktivan član

Post od cicamaca »

Andjela koja je cena bila tog skidanja mladeza laserski???
I koliko si ih skinula?

ps: I jel boli???
Andjela
Aktivan član
Aktivan član

Post od Andjela »

Tada je uklanjanje jednog mladeza bilo 100 eura,svaki sledeci je kostao 20 eura.

Nista ne boli bwe:) daje se lokalna anestezija.
suncica01
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Sre Avg 30, 2006 9:53 am

Post od suncica01 »

ajde,ljudi
preporucite dobrog dermatologa u Novom Sadu.Treba da skinem nekoliko crvenih mladeza i htela bi da to odradim laserom al kod nekog dobrog dr
cicamaca
Aktivan član
Aktivan član

Post od cicamaca »

Andjela,jel si ti bila u ORS bolnici...

?
Andjela
Aktivan član
Aktivan član

Post od Andjela »

cicamaca napisao:Andjela,jel si ti bila u ORS bolnici...

?
Da.
Odgovori