Pozdrav,
Evo o cemu je rec, dosadilo mi je vise cupanje obrva, a kazu da to bas i nije pozeljna metoda uredjenja obrva pa se odlucih da ih depiliram, problem je u tome sto ne znam koz.salone u BG koji to rade tj.da li neko moze nekoga da mi preporuci, sve informacije u pogledu teme bice mi od velike koristi, hvala na svakom odgovoru unapred!
Depilacija obrva
Moderatori: mr ph. Silvio, moderato, admin, vlada99, goranai
za elektroepilaciju obrva pa moram reci da nisam cula sto ne znaci da je ne rade u salonima,iskreno nisam sigurna koliko je elektroepilacija metoda za oblikovanje obrva, jer koza lica je drugacije strukture od koze na drugim delovima tela citaj daleko osetljivija,ja ipak mislim da je to previse radikalna forma oblikovanja obrva

-
- Novi član
- Pridružio se: Sre Feb 14, 2007 3:48 am
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
evo saveta za depilaciju obrva...
to je super stvar jer manje vremena oduzima i po meni lepse oblikuje obrve...
meni radi jedna devojka tako sto kombinuje i cupanje i depilaciju...i extra izgleda...
salon se nalazi na Vracaru,Kumanovska ul.,tel ti je 011/2446606!salon 'K'!
to ti je kod Telekoma Srbije...
pozdrav
meni radi jedna devojka tako sto kombinuje i cupanje i depilaciju...i extra izgleda...
pozdrav
Eva, hvala puno zovem ovih dana da me dovedu u red*Eve* napisao:evo saveta za depilaciju obrva...
pozdrav

depilacija obrva
ja sam se opredelila za depilaciju jer ne mogu da podnesem cupkanje pincetom .
Ovo traje sekundu dve i gotovo, oblik kako hoces tanko ili punije sta ti se svidja i radim kod kuce sama kao kada skidas nausnice
boli malo ali kratko!
Ovo traje sekundu dve i gotovo, oblik kako hoces tanko ili punije sta ti se svidja i radim kod kuce sama kao kada skidas nausnice

boli malo ali kratko!