HLAMIDIJO CRKLA DABOGDA
Moderatori: vlada99, moderato, admin, Vragolasta Amfibija, Dr.VinkaVukotic
-
- Novi član
- Pridružio se: Pon Feb 12, 2007 10:25 pm
HLAMIDIJO CRKLA DABOGDA
Ljudi daj hoce li neko reci kako se leci hlamidija? Test me je kostao 3500din. Posle cu to morati jos jednom da uradim a to je jos 3500 din. Lekovi su takodje sigurno par hiljada dinara, a kada sam zvao urologa da pitam za terapiju rekao mi je da dodjem da mi napise recept i ponesem 2000 din za tu uslugu...Nema se para, daj da izbegnem bar ovu zadnju stavku
Ne samo da će da dobije lekove na recept nego je i sam test na klamidiju besplatan u državnim ustanovama pa zato ne vidim razloga zasto bi sve ovo nekome plaćao !
Ovo je proverena informacija jer se i ja lečim od klamidije i sve je besplatno !!!!
A samo da ti kažem i ovo: dok se plaćao test na klamidiju cena je iznosila oko 1500 din. pa onda pogledaj koliko te derao taj što te derao !
Ovo je proverena informacija jer se i ja lečim od klamidije i sve je besplatno !!!!
A samo da ti kažem i ovo: dok se plaćao test na klamidiju cena je iznosila oko 1500 din. pa onda pogledaj koliko te derao taj što te derao !
-
- Novi član
- Pridružio se: Pet Sep 09, 2005 10:35 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
Bris na hlamidiju je najpouzdanije uraditi u Institutu za mikrobiologiju Medicinskog fakulteta u Bg,Ulica Dr. Subotica i njegova cena je 770 din. Lecenje Hlamidije nije tesko i standardna terapija je,barem je tako bilo u mom slucaju: Hemomycin ,1g odmah(4 kapsule) + 2 puta 1 kapsula/dan..ja sam dobio uz to i Ciprocinal,12 dana ali to mi vec nije jasno zasto...(kao ni to zasto prepisivanje recepta kosta cak 2000 din)