Uvin H vs. Brusnica

Pravo mesto za diskusije u vezi sa urinarnim traktom i zdravljem muških polnih organa. Podelite svoje tegobe, pitanja, savete, dileme sa urolozima, seksolozima i lekarima opšte prakse.

Moderatori: vlada99, moderato, admin, Vragolasta Amfibija, Dr.VinkaVukotic

Odgovori
Jelena1985
Novi član
Novi član
Pridružio se: Ned Feb 04, 2007 1:00 am

Uvin H vs. Brusnica

Post od Jelena1985 »

Nesto mi nije jasno kod ove dvije vrste caja, jer su kontradiktorni, pa ne znam sta je tacno. Pa cu zato napisati sta kazu jedni, a sta drugi.
Uvin H caj naturavita (proizvodjac: Cedevita d.o.o. Hrvatska): "Ne preporucuje se istovremeno uzimanje kiselih napitaka (vocni sokovi) ili vitamina C koji zakiseljavaju mokracu."
Caj brusnica (proizvodjac: Hemofarm, Banja Luka): "Brusnice sadrze vitamin C koji jaca odbrambeni odgovor organizma. Vitamin C povecava kiselost mokrace, a takav medij ne pogoduj rastu bakterija."

E sad vi meni recite ko tu govori istinu, ko je u pravu, jer jedni kazu da kiselost mokrace ne pogoduje rastu bakterija, a drugi bas suprotno.
Molim strucno misljenje!
Hvala unaprijed!
ljuna
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Pet Feb 09, 2007 11:46 am
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od ljuna »

ZAVISI OD BAKTERIJA.
AKO IMAS PROBLEM SA ESERIHIJOM OVA BAKTERIJA VOLI KISELU SREDINO I BRZE SE RAZMNOZAVA U NJOJ.ZATO SE U CAJ OD UVE STAVLJA SODA BIKARBONA DA BI POSTIGLA BAZNU SREDINU.

BRUSNICA IMA SKROZ DRUGI EFEKAT, A TO JE DA ODLEPLJUJE ESERIHIJU SA EPITELA URINARNOG TRAKTA POSTO IMA TREPLJE , DA BI SE LAKSE IZBACILA.

MOJ SAVET TI JE DA PIJES UVIN CAJ SA SODOM BIKARBONOM I DA KUPIS BRUSNICU (POJEDINACNO) BEZ IKAKVIH DODATAKA, VITAMINOM C ITD....
Odgovori