zabrinuta mama

Diskusije o razvoju dece, zdravlju i najčešćim dečijim bolestima, prevenciji i lečenju dečijih oboljenja. Sve na jednom mestu što Vam može zatrebati ukoliko imate pitanje o dečijoj anatomini, fiziologiji ili patologiji.

Moderatori: ModeratA, moderato, vlada99

Odgovori
emina sejfic
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sre Feb 14, 2007 5:51 am

zabrinuta mama

Post od emina sejfic »

Moj sin je prije nekoliko dana dobio tmperaturu 39.1 i zalio mi se da ga bole usi.on ima tri godine ivec je nekoliko puta bio kod lijecnika zbog upale.lijecnik je rekao da nisu u pitanju usi vec grlo.uradili su test i hvala Bogu nije imao infekcije.Medutim, dan dva kasnije nesto mu je iskakalo na jeziku ,desni oko zuba su mu natekli i usta mu se suse.Slabo jede samo pije vodu a grlo mu je tako crveno.Nije alergican na antibiotike jer je ih i prije koristio.ovo vec traje 5 dana .Zabrinuta mama
Korisnikov avatar
Iksa
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Čet Dec 14, 2006 8:36 pm

Post od Iksa »

Cisto da napomenem, alergija na antibiotike moze da se javi bilo kada. To sto ranije nije bio alergican ne znaci da ne moze postati. :roll:
Nataš@
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Sub Avg 27, 2005 10:52 pm

Post od Nataš@ »

Nadam se da ste bili kod lekara danas s obzirom da stanje traje već pet dana. Ipak mi nešto nije jasno. Lekar je uzeo bris, nema infekcije a ispada da mali pije antibiotike (jer se pominje strah od alergije)?
Odgovori