Postavite pitanja ili podeliti savete i iskustva o oboljenjima disajnih organa. Saznajte kako se astma, hronična opstruktivna bolest pluća, emfizem, tumori pluća, hronična ili akutna, bakterijska ili virusna upala pluća, preveniraju, dijagnostikuju i leče.
Imam pitanje .Moje dete ima 9 godina i vec tri godine uzima prvo bekotid pa sad ustvari prosle godine je presla na fliksotid kada god smanjimo upotrebu i u dogovoru sa lekarima ona dobije spazam. da li ce ikada moci da se skine sa kortikosteroida i da li ce imati problem da smrsa posle toga?
Dala sam je na gimnastiku ali posto je alergicna na prasinu dobila mi je tesko disanje tako da sam odustala od svih sportova. Pocela je da se goji i znojne zlezde joj jace luce. Sta dalje?
Ko Vam leci dete? Postoje i drugi lekovi osim kortikosteroida. A gimnastika je zaista los izbor. Imate li u gradu zatvoreni bazen? Ima li pusaca u kuci? U kom gradu zivite? Na sta se grejete? Jeste li kupili ozonizator/jonizator? Toliko pitanja... Konacno - ili cete se leciti holisticki, iz svih ugliova, sa svih aspekata, ili samo iz ugla spazama. Ocekujte da sa pubertetom tegobe popuste, a napadi prorede.
Primarijus dr med. Ivica Zdravkovic, specijalista opste medicine NEAKTIVAN, osim za savete putem Facebooka.
Dete lecim na Dedinju u "Dragisa Misovic" klinici.Kod dr.Milanovica
Iz Beograda sam zivim u losim uslovima malom stanu sa vlagom,nemam jonizator, grejem se na drva i pusaci smo i ja i suprug ali izlazimo u kuhinju da zapalimo tako da sam pokusala i ucinila koliko sam mogla da tamo gde ona provodi vreme dnevna i njena soba budu izolovane od dima,sto se tice bazena ima ih u mom kraju. Planiram da je upisem na bazen krajem marta ne mogu sad jos je hladno (zbog kose i glave).