Slip APNEA
Moderatori: moderato, vlada99, Dr Branislav
Slip APNEA
Pošto sam saznala za dijagnozu ni malo prijatnu, a jos uvek se osećam mladom i punom života s obzirom da sam 1968.godište, predloženo mi je da koristim aparat ne znam kako se zove preko noći da ne bi dolazilo do prekida disanja ,koje ja imam na svaka 4 min. tj. 25 puta u toku noći. Vrlo neprijatno mi je saopštena dijagnoza i jedino mi je preloženo da kupim aparat od 1000 evra, a neka druga solucija ni u ludilu. Zato se ja Vama obraćam za savet: da li postoji još neko ispitivanje i da mi se objasni ko što nije uradjeno u S. Kamenici šta dovodi do prekida disanja i da li postoji još neka možda varijanta terapije. Doktor koji mi je saopštio dijagnozu zadržao me svega 5 min. u ordinaciji i sasuo vrlo neprijatno dijagnozu, i da aparat ako se odlučim mogu da kupim preko njega i da ga jedino on može programirati. Ja se sa tim ne mirim i ne želim ako postoji neka druga varijanta lečenja da kupim aparat jer mi je neprijatno od sebe same tako i od supruga bez obzira na sve. I još bih pitala kako su se ljudi pre lečili od te bolesti ili su umirali?Ogorčena i očajna.
-
- Stalni član
- Pridružio se: Čet Jul 27, 2006 6:20 pm
- Kontakt:
Dobar je taj kolega koji jedini ume da programira taj "budilnik"... Javite se na moj mobilni, objasnicu Vam ukratko, ali sada zaista nemam vremena za kucanje. Sleep apnea se moze lciti i obicnim aminofilinom...
Pozdrav!
Pozdrav!
Primarijus dr med. Ivica Zdravkovic, specijalista opste medicine
NEAKTIVAN, osim za savete putem Facebooka.
NEAKTIVAN, osim za savete putem Facebooka.