Seksualno prenosiva oboljenja i sva pitanja o njima na jednom mestu. Pitajte, savetujte, naučite ili edukujte o tegobama izazvanim polim bolestima. Naučite kako se zaštititi od seksualno prenosivih oboljenja i kako ih prepoznati.
Pre nekih 15-ak dana pojavili su mi se crveni pecati na kozici ispod glavica i na jednom od njih neka ranica(ali vrlo mala), to me ne boli, ali me povremeno svrbi i budu tako neko vreme, pa se kozica malo isperuta, pa se pojave ponovo i nekad osetim vrlo blago peckanje pri mokrenju
Da li neko zna sta bi to moglo da bude? I sta bi trebalo da uradim?
Pa jesi imao rizicne seksualne odnose u skorije vreme ili uopste?
Ja nisam strucna,ali ono sto znam sigurno je da podhitno moras kod urologa ili dermatovenerologa!Sto je sigurno-sigurno je
Mozda ,naprotiv, nije nista strasno,ali zasto rizikovati?
Poz
ma bas i mislim da nije nista ozbiljno, zato i pitam. imao sam odnose sa stalnom partnerkom zato ne sumnjam ni u sta opasno, cak se i ovo crveno malo povuce, pa se pojavi, pitao sam samo, ako je nesto uobicajno, a neko zna sta treba da se uradi po tom pitanju da dobijem savet, da ne bih isao kod pravog doktora.
Ako je stalna partnerka u pitanju, pretpostavljam da mozes da je pitas da li ima probleme sa sekretom ili mozda kandidom. U svakom slucaju, moraces kod lekara, ali ovako barem mozes da imas ideju o cemu se radi i sta da mu kazes.