Za uraslu dlaku na vratu, doktorica mi je prepisala enbecin. Otok je spao, ali je dlaka i dalje unutra (oseti se pod prstima). Da li je bezbedno da se obratim nekom kozmetickom salonu da mi iscupaju dlaku?
Pozdrav!
Urasla dlaka
Moderatori: mr ph. Silvio, moderato, admin, vlada99, goranai
Re: Urasla dlaka
suto-more napisao:Za uraslu dlaku na vratu, doktorica mi je prepisala enbecin. Otok je spao, ali je dlaka i dalje unutra (oseti se pod prstima). Da li je bezbedno da se obratim nekom kozmetickom salonu da mi iscupaju dlaku?
Pozdrav!

-
- Novi član
- Pridružio se: Ned Jul 30, 2006 6:56 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
Joooooooooooooooooj.......
Doktori, medicinsko i nemedicinsko osoblje!
Dok sam cekao da dlaka probije, sto se , naravno nije desilo, moja devojka mi je iglom izvadila pola dlake. Sad ta druga polovina raste jos brze i jos vise prema grkljanu... UZAS!!!
Uzgred, usput sam cuo pricu jednog mog sugradjana da mu je na vratu hirurg operisao "cudo" velicine kokosijeg jajeta i izvukao dlaku duzine 80 cm!!!!!
Nema panike....
Dok sam cekao da dlaka probije, sto se , naravno nije desilo, moja devojka mi je iglom izvadila pola dlake. Sad ta druga polovina raste jos brze i jos vise prema grkljanu... UZAS!!!
Uzgred, usput sam cuo pricu jednog mog sugradjana da mu je na vratu hirurg operisao "cudo" velicine kokosijeg jajeta i izvukao dlaku duzine 80 cm!!!!!
Nema panike....