Urasla dlaka

Deo foruma gde možete podeliti svoja pitanja o najvećem ljudskom organu, koži. Kako sačuvati kožu, negovati, kada lečiti kožna oboljenja, kome se obratiti. Posavetujte se o kozmetičkim preparatima i negi kože i kose.

Moderatori: mr ph. Silvio, moderato, admin, vlada99, goranai

Odgovori
suto-more
Novi član
Novi član
Pridružio se: Ned Jul 30, 2006 6:56 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Urasla dlaka

Post od suto-more »

Za uraslu dlaku na vratu, doktorica mi je prepisala enbecin. Otok je spao, ali je dlaka i dalje unutra (oseti se pod prstima). Da li je bezbedno da se obratim nekom kozmetickom salonu da mi iscupaju dlaku?
Pozdrav!
dr ivica
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Čet Jul 27, 2006 6:20 pm
Kontakt:

Post od dr ivica »

Svaki lekar moze da uradi malu inciziju i odstrani dlaku pincetom. Nisam siguran koliko je ovo za kozeticke salone.
Primarijus dr med. Ivica Zdravkovic, specijalista opste medicine
NEAKTIVAN, osim za savete putem Facebooka.
mirja
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Čet Maj 26, 2005 6:31 pm

Re: Urasla dlaka

Post od mirja »

suto-more napisao:Za uraslu dlaku na vratu, doktorica mi je prepisala enbecin. Otok je spao, ali je dlaka i dalje unutra (oseti se pod prstima). Da li je bezbedno da se obratim nekom kozmetickom salonu da mi iscupaju dlaku?
Pozdrav!
:cry: Joj nebila ti u kozi! Moj suprug je taj problem imao i mogu ti reci da je morao na operaciju! Nemoj se igrati sa takvim stvarima nego pod hitno kod lekara nista kozmeticar!!! :wink:
suto-more
Novi član
Novi član
Pridružio se: Ned Jul 30, 2006 6:56 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Joooooooooooooooooj.......

Post od suto-more »

Doktori, medicinsko i nemedicinsko osoblje!
Dok sam cekao da dlaka probije, sto se , naravno nije desilo, moja devojka mi je iglom izvadila pola dlake. Sad ta druga polovina raste jos brze i jos vise prema grkljanu... UZAS!!!
Uzgred, usput sam cuo pricu jednog mog sugradjana da mu je na vratu hirurg operisao "cudo" velicine kokosijeg jajeta i izvukao dlaku duzine 80 cm!!!!!
Nema panike....
Odgovori