Pomoc oko kose

Deo foruma gde možete podeliti svoja pitanja o najvećem ljudskom organu, koži. Kako sačuvati kožu, negovati, kada lečiti kožna oboljenja, kome se obratiti. Posavetujte se o kozmetičkim preparatima i negi kože i kose.

Moderatori: mr ph. Silvio, moderato, admin, vlada99, goranai

Odgovori
fedja
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Pet Nov 11, 2005 2:36 pm

Pomoc oko kose

Post od fedja »

pozdrav svima... naime, imam relativno dugu kosu koja je do skoro bila sklona brzom mashcenju... koristio sam alpecin za masnu kosu svakodnevno i koliko-toliko odrzavao stanje... pre nekoliko meseci sam se preselio na juznu hemisferu zemljine kugle i usled intenzivnog izlaganja suncu i morskoj vodi kosa mi je postala bezivotna, manje sjajna i na tu i tamo sklona cebanju... i dalje je perem svakodnevno alpecinom za masnu kosu...
da li neko zna koje sampone/pakovanja su najbolji za moj problem i kako da kosi vratim gustinu i sjaj i sprechim cebanje... vidim na tv reklamiraju panten, loreal, garnije itd ali ne znam shta je najbolje i provereno...

hvala svima i izvinite na duzini
mirja
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Čet Maj 26, 2005 6:31 pm

Re: Pomoc oko kose

Post od mirja »

fedja napisao:pozdrav svima... naime, imam relativno dugu kosu koja je do skoro bila sklona brzom mashcenju... koristio sam alpecin za masnu kosu svakodnevno i koliko-toliko odrzavao stanje... pre nekoliko meseci sam se preselio na juznu hemisferu zemljine kugle i usled intenzivnog izlaganja suncu i morskoj vodi kosa mi je postala bezivotna, manje sjajna i na tu i tamo sklona cebanju... i dalje je perem svakodnevno alpecinom za masnu kosu...
da li neko zna koje sampone/pakovanja su najbolji za moj problem i kako da kosi vratim gustinu i sjaj i sprechim cebanje... vidim na tv reklamiraju panten, loreal, garnije itd ali ne znam shta je najbolje i provereno...

hvala svima i izvinite na duzini
:wink:LUSH samponi su provereno najefikasniji! to je moje iskustvo a takodje i mojih muskih u kuci! Jedva sam ih uedila ali zato su mi sada zahvalni probaj neces se pokajati. :wink: pozdrav
nenna
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Sub Jul 01, 2006 9:20 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od nenna »

Imam dugacku kosu i jako cesto se farbam, pa ko zna na sta bi mi kosa licila da ne stavljam pakovanja, maske, ampule i slicno.

Ja nemam masnu kozu glave, i kosa mi se ne masti kao tebi, ali od svega sto sam joj radila postala je bezivotna i isusena. Isprobala sam apsolutno sve brandove na trzistu, pocev od sampona, preko pakovanja, maski itd, ono sto se najbolje pokazalo za suvu i hemijsku tretiranu kosu je Panten linija sampona, a od maski L`Oreal Elseve nutri-gloss (roze), a na vrhove stavis par kapi nekih silikonskih kapi, npr Klas.
S obzirom da imas masnu kozu gave, pakovanje i masku nemoj da utrljavas do korena, nego par santimetara ispod. Bices odusevljen brzim rezultatima.
Odgovori