Поздрав.nikolicdn napisao:Eво да се јавим.
Стање се побољшало, да кажем у најзначајнијој мери до сада.
Немам више болове у доњем делу стомака нити нелагоде у уретри коју бих нагласио. Све то сада је на нивоу занемарљивог.
И даље уколико су ноге хладне или се седи на хладном дуго осете се непријатности.
Оно што је моја терапија и пракса задњих месец дана је:
- чај од мале млечике 2х дневно,
- цинк и селен у капсулама 2х дневно
- полен свако јутро
- Пролом вода
- повремено грејање простате уколико је потребно посебно у хладнијим периодима
итд.
Што се тиче исхране избацио сам љуто, кафу, и трудим се да се здравије храним. Алкохол нисам стриктно избацио али и то је пожељно. Наставио сам са редовном физичком активношћу.
Верујем да на побољшање стања утиче и топлије време.
Пре годину и по дана ми је констатован хронични простатитис и повремено сам имао некаквих тегоба од тад углавном уколико се смрзнем и слично. Али радио сам на ублажавњу симптома и био делимично успешан па сам мало у последње време опуштенији.
Пре 6-7 дана јавила ми се поново нелагода у доњем делу стомака и јутарњи беличасти исцедак из уретре. То ме сад оптерећује а не могу да одем до свог доктора с обзиром на ову ситуацију те сам урадио одмах брисеве на бактерије и гљивице, микоплазму, уреаплазму и хламидију али је све негативно.
Шта је у питању и да ли је ово уобичајени симптом? Да ли да одрадим још неке тестове па покушам онлајн да се консултујем око потенцијалне терапије?