bol u levom testisu

Pravo mesto za diskusije u vezi sa urinarnim traktom i zdravljem muških polnih organa. Podelite svoje tegobe, pitanja, savete, dileme sa urolozima, seksolozima i lekarima opšte prakse.

Moderatori: vlada99, moderato, admin, Vragolasta Amfibija, Dr.VinkaVukotic

Odgovori
rade013
Novi član
Novi član
Pridružio se: Čet Feb 08, 2007 8:04 am

bol u levom testisu

Post od rade013 »

Kao sto sam napisao u naslovu imao sam cudnih probadanja i ranije ali ne tako stalnih kao poslednjih par dana i citajuci ovaj forum ne bio lenj otisao kod urologa koji kad je video nalaze krvi i urina rekao da se to desava i da ne treba posebno da zabrinjava i da sam se "napeo" negde... "opipao" i napisao sl.:

Bol u levom testisu i ingvinumu. Bez drugih tegoba. SE, KSL, urin, biohemija: bo. Spoljne genitalije: bo.
Dg. SMU
Kontrola urologa po potrebi.

Otisao kod dr. opste prakse i kaze da sam se dzabe mlatio 3 dana (ovde u Pancevu je tako jedan dan krv drugi dan rezultat a treci dan cekas kod specijaliste)

Interesuje me da li je trebalo neki lek da dobijem, nesto je urolog rekao ali ova moja dr. nezna sta znaci to dg. smu u nalazu?
Ako se nastavi ta bol kome u Bg-u da se najbolje obratim ovde u Pancevu imam losa iskustva posle proslogodisnje operacije slepog creva lezao sam 20 dana zbog njihove greske.
vasa
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Uto Jul 12, 2005 1:46 pm

s

Post od vasa »

nemoj nositi siroke bokserice vec slip-gace da ti podizu testise-mislim da olaksava tegobe i kad lezis da ti testisi ne vise-prakticno-podizi ih--
srecno
Korisnikov avatar
Vragolasta Amfibija
Moderator
Pridružio se: Ned Jan 29, 2006 8:59 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od Vragolasta Amfibija »

SMU znaci : Sine morbo urologico
To je na latinskom a prevod je : Bez uroloskog oboljenja.
Sto znaci da on smatra da nemas nikakvu bolest testisa.[/b]
Odgovori