I OPET AKNE

Deo foruma gde možete podeliti svoja pitanja o najvećem ljudskom organu, koži. Kako sačuvati kožu, negovati, kada lečiti kožna oboljenja, kome se obratiti. Posavetujte se o kozmetičkim preparatima i negi kože i kose.

Moderatori: mr ph. Silvio, moderato, admin, vlada99, goranai

Odgovori
stankostanko
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sub Feb 05, 2005 2:54 am

I OPET AKNE

Post od stankostanko »

Imam 20 godina i dugo spominjan problem akni muci i mene. Kod mene je to veoma ozbiljno i drago mi je sto postoji ovako nesto sto mi ponovo uliva nadu. Trenutno se lecim na jednom nasem institutu (vec 6 meseci) i delimicno sam napredovala. Kada kazem "delimicno" mislim nisam bas zadovoljna. Ja imam problema sa cisticnim aknama, to su, naime, potkozni cvorovi raznih velicina. Imam i "obicne" akne koje se neprestano pojavljuju pa me zanima da li je Roaccutan uspesan i u mom slucaju. Cula sam da postoji i neka vakcina na osnovu brisa iz akne koja pomaze, pa ako mi neko i o tome moze reci nesto. Hvala unapred!
mr ph. Silvio
Saradnik
Pridružio se: Čet Feb 03, 2005 7:24 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Akne

Post od mr ph. Silvio »

Lecenje Roakutanom poverite iskusnom dermatologu.
Pre toga, svakako uradite hormonski status i iscrpite sve medikamentozne, fizikalne i kozmetske procedure.
stankostanko
Novi član
Novi član

I OPET AKNE

Post od stankostanko »

Lecila sam se kod raznih lekara i kozmeticara, isprobavala sve i svasta i elektroforezu, tecni azot, bioptron lampu, pila doksiciklin, orvagil, ciprocinal, mazala sve i svasta, da ne nabrajam,...ne znam sta vise da preduzmem, ocajna sam, ali svakako da nista ne bih preduzela bez nadzora lekara. Cula sam za tu vakcinu i zanima me da li je ona efikasna jer ne zelim vise biti zamorce. U svakom slucaju hvala na odgovoru!
goranai
Saradnik
Pridružio se: Sub Jul 17, 2004 10:51 am

Post od goranai »

Ako zivis u Beogradu, javi se na 3441309 i zakazi se za pregled dermatologa u sledecu subotu od 12 do 14 h. da se vidi o kakvoj vrsti akni se radi, a ako ne probaj da napravis digitalnu fotografiju i da mi posaljes na mail [email protected] Srdacan pozdrav!
predajem estetsku negu i dermatologiju , uza specijalnost mi je barijerna funkcija koze, nega zdrave koze i alergijske promene na ocnim kapcima.
stankostanko
Novi član
Novi član

I OPET AKNE

Post od stankostanko »

HVALA PUNO!
medicinoza
Novi član
Novi član
Pridružio se: Čet Feb 24, 2005 7:21 pm

Re: I OPET AKNE

Post od medicinoza »

stankostanko napisao:Lecila sam se kod raznih lekara i kozmeticara, isprobavala sve i svasta i elektroforezu, tecni azot, bioptron lampu, pila doksiciklin, orvagil, ciprocinal, mazala sve i svasta, da ne nabrajam,...ne znam sta vise da preduzmem, ocajna sam, ali svakako da nista ne bih preduzela bez nadzora lekara. Cula sam za tu vakcinu i zanima me da li je ona efikasna jer ne zelim vise biti zamorce. U svakom slucaju hvala na odgovoru!
Kakva je to vakcina i gde je prave?
Kinezi prave neke tablete protiv akni koje se zovu Margarite Acne Pills-je l neko cuo za njih?
pozdrav
mr ph. Silvio
Saradnik
Pridružio se: Čet Feb 03, 2005 7:24 pm

Akne

Post od mr ph. Silvio »

Napravite fotografiju i posaljite nam da pogledamo. Postoje razni nacini da se resite akni, samo treba da znamo o kojoj vrsti akni je rec.
Odgovori