Sajam kozmetike

Deo foruma gde možete podeliti svoja pitanja o najvećem ljudskom organu, koži. Kako sačuvati kožu, negovati, kada lečiti kožna oboljenja, kome se obratiti. Posavetujte se o kozmetičkim preparatima i negi kože i kose.

Moderatori: mr ph. Silvio, moderato, admin, vlada99, goranai

Odgovori
Andjela
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Pon Jan 10, 2005 12:18 am
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Sajam kozmetike

Post od Andjela »

3. i 4. marta , Beogradski sajam , hala 14.

181 izlagaca, izmedju ostalih Uriage, Dr Vais, L'occitane en provence, Allure,Murad, Afrodita, Lipo kozmetika, Lacrima, Zepter kosmetics, Auriage, Pullana, Ella Bache, Zeleni Zmaj, Thalgo,Biobody Paris,i jos mnogo njih.

Sajam obuhvata i solarijume,opreme,wellnes,spa i negu kose.
Andjela
Aktivan član
Aktivan član

Post od Andjela »

Ko zeli sjajne,a jeftine kreme,neka obrati paznju na stand Lipo kozmetike..ovde smo u par navrata pricali o njima.
bobo001
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Pon Jul 25, 2005 2:25 pm

Post od bobo001 »

andjela dal nisi postala promoter lipo kozmetike???
slabo ti ide.moras u milion navrata da vrsis copy/paste.
Sala
Andjela
Aktivan član
Aktivan član

Post od Andjela »

Ma jok,dobro bi bilo da jesam,barem bi se namlatile velike love;) Javicu ja njima da ih reklamiram svugde,da mi udele bar 1 procentic...hehe

Nego,bobo,evo za tebe ekskluzivna preporuka -Murad..sta kazes na to?
bobo001
Aktivan član
Aktivan član

Post od bobo001 »

mislis da bi mi to pomoglo u borbi sa crvenilom???
nenna
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Sub Jul 01, 2006 9:20 pm

Post od nenna »

Bobo, za crvenilo je super ova Exfoliac krema sa vocnim kiselinama, meni je ten postao arisokratski beo, 8) veruj mi da mi je vecina starih i novih fleka od kopanja (nove uglavnom uzrokovane agresivnoscu A. Diacneal-a) skoro nestala, mascenje se redukovalo, ne sanira se rad lojnih zlezda u potpunosti, ali mi je lice 5 puta bolje nego sto je bilo i to za samo 2 nedelje mazanja.

Doduse, meni se pore dodatno zapusavaju svakodnevnim stavljanjem pudera, koji ne mogu da izbegnem, jer kancelarija u kojoj radim ima toliko jako svetlo da se najbolje osecam kad imam puder na licu.
Probaj obavezno, sigurna sam da ces biti prezadovoljan.
bobo001
Aktivan član
Aktivan član

Post od bobo001 »

nenna napisao:
meni se pore dodatno zapusavaju svakodnevnim stavljanjem pudera, koji ne mogu da izbegnem
zasto radis protiv sebe.

a ne sada nista novo ne uzimam,mozda nekada,ali trenutno ne
Jelena83
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Ned Sep 17, 2006 11:17 am

Post od Jelena83 »

Ja sam blenula k'o malo dete u Muradove proizvode u Merkatoru, odusevila sam se kad sam videla da imaju kolekciju bas protiv crvenila (a moja je koza povremeno tome sklona) i odma' sam otrchala kuci da pogledam recenzije na netu :lol: Nazalost, na divastique.com su ljudi imali losa iskustva sa njihovim proizvodima pa sam defitnitivno odustala... A Murad zvuchi bas fancy :lol: Sva sreca da postoji internet inace bih sad bila par hiljadarki laksa...

Nenno, probaj da koristis toniranu kremu umesto pudera! Ja jedva cekam da mi stigne Dr. Belter i onda necu stavljati vise puder, pa to je smrt za pore, nadam se da cu ga se otarasiti uskoro :x Imala sam tu Dr. Belter toniranu kremu za 5-6 koriscenja i bas mi je bilo super. Smrt puderu! :lol:
Andjela
Aktivan član
Aktivan član

Post od Andjela »

Ja radim po principu :reklamiraj Lipo,bleni u Murada.

Nisam imala iskustva sa njegovim programom protiv crvenila ,na kraju iskustva drugih ne mogu biti reprezentativni uzorak,ali sam pre dve godine koristila jednu njegovu kremu na bazi nara. I sta da kazem? Bozanstvo. Steta sto je takva vrhunska kozmetika, nama,sa ovakvim nasim standardom-jos uvek nedostizna. Ili ti ostaje da blenes u rafove sa njegovim preparatima ili da kupis jednu kremu od 4000 dinara pa pobacas sve kolateralne stete koje si nakupovala eksperimentisuci,a ciji zbir cifara daje jednu kvalitetnu kremu. Sve bi bilo lakse kada bi nas standard bio veci,doduse Murad ne spada u najskuplju kozmetiku,a zaista je vrhunska.

U jednom broju Lepota i zdravlje spazila sam kremu koja kosta ni manje ni vise nego 16.000 dinara.O tempora o mores!
Odgovori