Moj penis je zakrivljen
Moderatori: moderato, admin, vlada99, Dr.VinkaVukotic, Vragolasta Amfibija
-
- Novi član
- Pridružio se: Sub Jul 14, 2018 3:03 am
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 9
Moj penis je zakrivljen
Imam 28god i otkad znam za sebe imam zakrivljen penis do prije par mjeseci nisam nikad razmisaljao o tome al u zadnje vrijeme malo previse razmisljam o tome pa sam odlucio rijesit taj problem i ispraviti svoj penis, nisam nikad imao nekih bolova ili tako nesto samo azmisljam previse o tome da se nmgu ni opuatit vise u sexu kao prije. Cure mi se nisu bunile osim jedne jer je znala rijetko kad al kad se prebrzo sexamo malo je zna zabolit. Pa me zanima sta mi preporuca DR. I dall je pametno ici odma na operaciju jer jedino tako vidim brzo i efikasno da se ispravi.Zanima me koliko traje operacija, jel ima posljedica, jel dugo operacija traje, koliko mi treba dana za oporavak da mogu nastavit radit i imat normalan spolni odnos. Mislio sam da me to nece nikad zanimat al jednostavno pokuso sam nerazmisljati o tome all nevrijedi pa sam odlucio ne patit sebe s glupim mislima nego sam odlucio rijesit to
- aaaca
- Stalni član
- Pridružio se: Pon Avg 05, 2013 7:03 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 9
- Kontakt:
Re: Moj penis je zakrivljen
Нема шта да решаваш јер немаш проблем. Зашто мислиш да је заболи због закривљености?!
Re: Moj penis je zakrivljen
Ne diraj ništa, ako si do sada imao normalan seks nema nikakve potrebe da čačkaš bilo šta.