Mladezi

Deo foruma gde možete podeliti svoja pitanja o najvećem ljudskom organu, koži. Kako sačuvati kožu, negovati, kada lečiti kožna oboljenja, kome se obratiti. Posavetujte se o kozmetičkim preparatima i negi kože i kose.

Moderatori: mr ph. Silvio, moderato, admin, vlada99, goranai

Odgovori
spook
Novi član
Novi član
Pridružio se: Uto Feb 01, 2005 3:43 am

Mladezi

Post od spook »

Da li je preporucjivo da se mladezi odklanjaju, i koji se mogu otkloniti, da li samo oni koji su iznad povrsine? Meni jedan mladez smeta prilikom brijanja, i cesto ga zakacim ziletom, posto je poveci. Da li je uopste zdravo odklanjanje mladez, ne bi zeleo da ugrozim zdravlje, i koje su najbolje tehnike odklanjanja. Gde to moze da se uradi u Beogradu, naravno kod drzavnog lekara, posto privatnim lekarima, nesto i ne verujem a obicno su skupi.
trudnjaca
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Ned Nov 21, 2004 1:56 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od trudnjaca »

Spook, vidi temu UKLANJANJE MLADEZEVA!!! :roll:
dundica
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Ned Feb 20, 2005 11:06 pm

uklanjanje mladeza

Post od dundica »

Da li je preporucljivo ili ne , ne znam ali znam da sam imala problem i ja sa jednim mladezom koji sam stalno povredjivala. Lekar opste prakse me je uputio u KBC Bezanijska kosa gde postoji MELANOMA centar.Tu vam pregledaju mladez i kazu procenu jel za skidanje ili ne. Zakazivanje je jedini problem po obicaju, bar bilo pre 3-4 godine kad sam ja bila, otprilike u jednom mesecu zakazes za drugi.Mislim da je to najsigurniji put za pocetak,bar,
goranai
Saradnik
Pridružio se: Sub Jul 17, 2004 10:51 am
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od goranai »

Pozeljno je da se prethodno uradi dermoskopija. Pokusajte u Dzordza Vasingtona na 3249192
predajem estetsku negu i dermatologiju , uza specijalnost mi je barijerna funkcija koze, nega zdrave koze i alergijske promene na ocnim kapcima.
Odgovori