Posle Roaccutana

Deo foruma gde možete podeliti svoja pitanja o najvećem ljudskom organu, koži. Kako sačuvati kožu, negovati, kada lečiti kožna oboljenja, kome se obratiti. Posavetujte se o kozmetičkim preparatima i negi kože i kose.

Moderatori: mr ph. Silvio, moderato, admin, vlada99, goranai

Odgovori
branislava
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Sre Jan 26, 2005 4:11 pm

Posle Roaccutana

Post od branislava »

Pretpostavljam da ljudi koji su se izlecili bas i ne posecuju ovakve sajtove,ali ipak ima li neko(osim Sarah i Kneginje:)) ko se lecio Roaccutanom i da je trajno izlecen?Ja sam na pocetku terapije,i stalno se brinem i pitam hoce li ista biti od ovoga,jer je ovo poslednji izlaz,kad je sve drugo isprobano. Ne bi bas da se patim 6 meseci,da ugrozim zdravlje,potrosim gomilu novca(sama placam lecenje) i na kraju da budem na pocetku!!! Dakle sta se desava posle terapije?:) Hvala
cvija
Novi član
Novi član
Pridružio se: Ned Jan 21, 2007 8:03 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od cvija »

Branislava,ja sam isto na pocetku terapije i mene zanima isto pitanje,tako da i ja pozivam sve koji su zavrsili terapiju da nam pomognu.A ako se oni ne jave mogao bi barem neki doktor da nam kaze sta je bilo sa njegovim pacijentima.
Drago mi je sto smo obe na pocetku tako da cemo sigurno zajedno prolaziti kroz sve ovo. :P
fic1984hr
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Sub Nov 26, 2005 4:58 pm

Post od fic1984hr »

Nisam doktor ali evo...
Bez obzira sto kazu da skoro 90% ljudi nikad ne dobije vise aknu - ne vjerujte.

Ovako, taj postotak je 65%...kod onih 5% Roaccutan ne radi, a onih 30% se lakse rijesava i kontrolira akne lokalnim retinoidima i antibioticima, jednostavno je uspjesnije lijecenje akni poslije Roaccutana.
Ja vjerujem...a sad cemo vidjeti za par mjeseci kad zavrsim...

A ako ih bude, evo mene opat na Roaccutanu.
2 puta mora upaliti!
I to puno ljudi moze potvrditi...
mirja
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Čet Maj 26, 2005 6:31 pm

Post od mirja »

fic1984hr napisao:Nisam doktor ali evo...
Bez obzira sto kazu da skoro 90% ljudi nikad ne dobije vise aknu - ne vjerujte.

Ovako, taj postotak je 65%...kod onih 5% Roaccutan ne radi, a onih 30% se lakse rijesava i kontrolira akne lokalnim retinoidima i antibioticima, jednostavno je uspjesnije lijecenje akni poslije Roaccutana.
Ja vjerujem...a sad cemo vidjeti za par mjeseci kad zavrsim...

A ako ih bude, evo mene opat na Roaccutanu.
2 puta mora upaliti!
I to puno ljudi moze potvrditi...
:wink: Ja sam ponovo na roaccutanu! ali posle 12 gdina! Sada sam pri kraju terapije nema bubuljica ali pore su i dalje posirene i poneki mitiser je uvek prisutan! :cry:
branislava
Aktivan član
Aktivan član

Post od branislava »

znaci efekti nisu bas dugotrajni? :( a da li se stanje bar malo poboljsa posle terapije?
mirja
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Čet Maj 26, 2005 6:31 pm

Post od mirja »

branislava napisao:znaci efekti nisu bas dugotrajni? :( a da li se stanje bar malo poboljsa posle terapije?
:wink: Nemoj da se demoralises! Sve je OD-DO? Stanje se poboljsa ali meni je to nista s´obzirom da sam perfekcionista! i da nisam slusala raznorazne "pohvale" o roaccutanu od strane moje lekarke koja mi ga je preporucila pre 12 godina! :wink: :cry:
branislava
Aktivan član
Aktivan član

Post od branislava »

pa nadam se da se stanje poboljsa i nakon prestanka upotrebe,jer ne bi imalo nikakvog smisla da poboljsanje traje samo dok koristis lek...
fic1984hr
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Sub Nov 26, 2005 4:58 pm

Post od fic1984hr »

branislava napisao:znaci efekti nisu bas dugotrajni? :( a da li se stanje bar malo poboljsa posle terapije?
Definitivno se poboljsa i onda ih je lakse kontrolirati, iliti lijeciti ako se ide ponovo na Roaccutan.
To je tako, za razliku od antibiotika...
Osobno sam to prosao.
Ok je dok si na njima (ali daleko od toga kako je dobro na Roaccutanu, osim nus pojava koje imamo), a kad prestanes, vrati se cesto jos gore!
Bar je meni tako!
Iako ni antibiotici nisu losi poslije Roaccutana, tako kazu...kao bolje rade nego prije terapije, ako se pokusavalo.
Odgovori