Vichy Oligo 25
Moderatori: mr ph. Silvio, moderato, admin, vlada99, goranai
-
- Aktivan član
- Pridružio se: Sub Jun 24, 2006 6:19 pm
rajci,evo ja sam pre par dana otvorila temu propolis kapi,nisam videla ovo sto si ti pisla,kako napredujes s kapima sada jel ih jos uvek koristis.rajci napisao:Meni ne pada na pamet da vise idem na intervencije, ici cu mozda samo za oziljke, sad mi je lice ok, mislim da su mi pomogle propolis kapi, a pijem i sumece tablete( vitamin B). Bas mi se smirilo lice.
Meni su bas pomogle propolis kapi, za dva dana bas se videlo poboljsanje, mazem ih uvece i to bas povise stavim, i kad sam kuci stavim i po danu, lice mi se manje masti, sad planiram da pocnem i da ih pijem, cak sam i procitala na uputstvu propolisa da je dobar za kozmodermatologiju, za rane, da obnavlja kozu! Meni su sad jedino problem oziljci,imam ih samo na obrazima, ne previse, ali bih volela da ih sklonim! Tako da ako neko zna neki dobar salon za skidanje oziljaka neka javi! Mozda odem i u Avalsku, posto tamo rade izbeljivanje oziljaka!
-
- Aktivan član
- Pridružio se: Sub Jun 24, 2006 6:19 pm
Ma ja se umivam sa obicnim glicerinskim sapunom,i sve mi skine, bas je dobar, to mi je dr u avalskoj rekla! Ja mislim da propolis smiruje upale, i da izvlaci gnoj napolje, i bas sam procitala na uputstvu da se maze na akne i rane. Ja od subote mazem, i vec posle 3 dana mi je bilo bolje! Juce sam vec uzela novu bocicu! Ja sam ovde na forumu i saznala za propolis kapi!
Ma ja se umivam sa obicnim glicerinskim sapunom,i sve mi skine, bas je dobar, to mi je dr u avalskoj rekla! Ja mislim da propolis smiruje upale, i da izvlaci gnoj napolje, i bas sam procitala na uputstvu da se maze na akne i rane. Ja od subote mazem, i vec posle 3 dana mi je bilo bolje! Juce sam vec uzela novu bocicu! Ja sam ovde na forumu i saznala za propolis kapi!