PITANJE ZA ADMINISTRATORA ....

Pitanja i predlozi vezani za ovaj forum. Ukoliko želite da otvorimo novu temu, predložite to ovde.

Moderatori: vlada99, moderato, admin

Odgovori
dekica
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sre Dec 22, 2004 12:51 am

PITANJE ZA ADMINISTRATORA ....

Post od dekica »

CEMU SLUZI OVAJ MEDICINSKI FORUM AKO JE 50% PITANJA OSTALO BEZ ODGOVORA ! MISLIM DA (ako je uopste bitno sta ja mislim?), KADA JE U PITANJU ZDRAVLJE, VRLO BITNO JE DA POSTAVLJAC PITANJA DOBIJE KONKRETAN I TACAN ODGOVOR. MADA SE MENI CINI (a ne mora da znaci da sam i pravu!), DA JE DRUGA POLOVINA PITANJA, NA KOJA JE ODGOVORENO NEPRECIZNO I NEDORECENO...
INACE SAMA IDEJA SA OVAKVIM FORUMOM JE PUN POGODAK I AKO SE UNAPREDI AKTIVNOST STRUCNJAKA I AZURNOST ODGOVORA BICE ZA SVAKU POHVALU !!! OSTAJE NAM DA CEKAMO I DA SE NADAMO...

HVALA NA RAZUMEVANJU (ako ga bude!)
Korisnikov avatar
admin
doktor.rs tim
Pridružio se: Uto Avg 14, 2001 2:00 am
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
Kontakt:

Post od admin »

Dekice, forum sluzi da bi bar 50% ljudi dobilo odgovor na svoje pitanje. Posto vidim da mislis da si kompetentani da na drugih 50% odgovoris preciznije pozivam te da se ukljucis u diskusije. Ukoliko mislis da mozes durgacije da doprineses forumu, nekom konkretnom idejom ili sponzorstvom, slobodno se javi. Tako bi najbrze unapredili aktivnost strucnjaka i azurnost odgovora a vreme cekanja skratili na minimum.

U svakom slucaju, hvala i na pohvalama i na kritikama. 8)
LocoDog
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sre Dec 22, 2004 9:00 pm

Post od LocoDog »

admin napisao:Ukoliko mislis da mozes durgacije da doprineses forumu, nekom konkretnom idejom ili sponzorstvom, slobodno se javi. Tako bi najbrze unapredili aktivnost strucnjaka i azurnost odgovora a vreme cekanja skratili na minimum.
I sta sad, neko treba da vam trazi strucnjake i da vam juri sponzore. Pa tako bi i ja mogao da otvorim npr. automehanicarsku radionicu a da nemam pojma o popravci automobila i da nemam zaposlenog mehanicara. I ako se nekom popravlja automobil neka dovede svog majstora!!!

Mislim, stvarno mi nije jasno kako ste otvorili ovakav forum ovako bezveze. Niste valjda mislili da ce doktori i ljudi koji se razumeju u to (a samim tim i po ceo dan rade razne dijagnoze i lece ljude) da dodju ovde i da u slobodno vreme rade to isto. Pa ne ide to tako.

U svakom slucaju ideja za sajt je odlicna, e a sto je ovako bezveze realizovana...
Ipak najverovatnije da ce se vremenom javiti i ti strucnjaci. Ali ovo je jedini sajt koji se bavi ovom problematikom i ako ti se ne svidja, nemoj da ga posecujes, jel da?!?!
indijanci
Korisnikov avatar
admin
doktor.rs tim
Kontakt:

Post od admin »

Loco, ako mislis da ti je poredjenje na mestu, probaj da tako otvoris automehanicarsku radionicu... Ako znas "kako to ide" probaj da pokazes na konkretnom primeru.

Jednostavno nije moguce pronaci strucnjake iz svih oblasti za koje postoji interesovanje odjednom.
mary
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Čet Okt 07, 2004 1:07 pm

Post od mary »

Iskreno rečeno ja sam na ovom forumu dobilamnoge odgovore za koje lekari jednostavno nisu imali vremena, a i stekla sam neke prijatelje koji su mi jako pomogli obzirom da su već stekli iskustvo u svemu kroz šta ja sada prolazim.
Sa gledišta jednog novootkrivenog dijabetičara ovaj forum je super stvar, a o našim lekarima neću da lajem jer svi znamo koliko traje interesovanje za pacjenta kod 90% onih kod kojih se lečimo :evil:
dekica
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sre Dec 22, 2004 12:51 am

Cudno je sve u nasoj Srbiji....

Post od dekica »

:cry: Slazem se i sa jednima i sa drugima!
Ali da bi se sajt unapredio potrebna je pomoc medicinskih strucnjaka a ne nas korisnika foruma (koji trazimo pomoc!) i za to nije potrebno nikakvo sponzorstvo vec dobra volja i malo vremena koje "nasi" doktori ili nemaju ili nece da ga trose "za njih verovatno bezveze"....
Ja nisam strucan a i sto se tice sponzorstva zivim studentski zivot pa i nisam bas u situaciji da nekog sponzorisem!
Ali Gospodine A potrazite sponzore, ima ih sigurno!
Potrazite i strucnjake valjda neki od njih imaju savest!
Meni je interesantno da u nasoj lepoj zemlji svi hoce u Evropu a niko nece da mrdne dupetom!?
Koja je to misterija srpskog mentaliteta pitam se....
danka
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Uto Apr 06, 2004 2:00 am

Post od danka »

...........
Poslednja izmena od danka u Sre Feb 23, 2005 12:06 pm, izmenjeno 1 put ukupno.
LocoDog
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sre Dec 22, 2004 9:00 pm

Post od LocoDog »

Evo ja se dobrovoljno javljam kao strucnjak za problem u oblasti bolesti zavisnosti, ali samo narkomanija, bez alkoholizma i pusenja i kocke.
Korisnikov avatar
admin
doktor.rs tim
Kontakt:

Post od admin »

Loco, drago mi je da si zainteresovan da pomognes. Osecaj se slobodnim da ucestvujes u diskusijama na tu temu. Ukoliko se pojavi potreba, formiracemo i poseban forum na temu narkomanije.
djus
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sub Feb 12, 2005 4:43 pm

hhhhmmmm.....?

Post od djus »

Ideja za ovakav forum je stvarno odlicna. Slazem se sa tim da sponzorstvo i nije od neke pomoci za ovakav forum. Po mom misljenju jedino dobra reklama moze da poveca posecenost sajta (foruma), a samim tim i kvalitetne sagovornike. Sto se tice savesti mislim da u ovom trenutku ne treba da se pozivamo na nju, ljudi danas (nazalost) rade samo za novac. Admin. treba da nadje kolege koji imaju svoje privatne klinike da se besplatno reklamiraju na njegovom sajtu, i da svi zajedno podignu nivo sajta tj. foruma.Samo interes moze da privuce ljude iz struke da ucestvuju u diskusijama. Kasnije (danas-sutra) mozda proradi i savest pa ce mo imati jedan od najkvalitetnijih foruma na Balkanu i sire, sto iskreno zelim.
Najbolji dokaz mudrosti je uvek biti dobro raspoložen!
djus
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sub Feb 12, 2005 4:43 pm

??

Post od djus »

Da li iko gleda ovaj forum???????
Najbolji dokaz mudrosti je uvek biti dobro raspoložen!
Korisnikov avatar
admin
doktor.rs tim
Kontakt:

Post od admin »

Da, pored svake teme postoje i dva broja. Prvi prikazuje broj poruka u postavljenoj temi, a drugi broj pregleda-citanja posmatrane teme.
Odgovori