Ako neko zna neka mi odgovori

Deo foruma gde možete podeliti svoja pitanja o najvećem ljudskom organu, koži. Kako sačuvati kožu, negovati, kada lečiti kožna oboljenja, kome se obratiti. Posavetujte se o kozmetičkim preparatima i negi kože i kose.

Moderatori: mr ph. Silvio, moderato, admin, vlada99, goranai

Odgovori
GirlInLove
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sre Nov 15, 2006 12:31 pm

Ako neko zna neka mi odgovori

Post od GirlInLove »

Prvo, sretnu novu godinu svima zelim! Sve najbolje.

Kao i svi ovde, imam problemcic.
Naime, pre mozda jedno mesec dana, koza je pocela da mi se peruta, ne po celom telu, samo po rukama i to u predelu izmedju lakta i ramena, na obe ruke. I to pre neki dan sam primetila kao da se hvataju neke (nazovi) kraste crvenkaste boje, a jutros opet obicno perutanje. A pre toga sam imala "extra" kozu kako mi prijatelji kazu. Kad prevuces rukama, kao bebina koza :)
Zanima me od cega to moze da bude i sta bi mogla da uradim da to sprecim. Kod lekara slabo idem, gotovo nikako.. Pa, ako neko ima neki savet, dobro bi dosao. Inace, tushiram se dove sapunom, ponekad nekom kupkom...
Eto toliko, hvala unapred.
DRAGANA 15
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Čet Avg 04, 2005 11:25 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od DRAGANA 15 »

Ako su zahvaceni laktovi, moguce je da je posorijaza.
Nadajmo se da nije, pa zato, posetite dermatologa.
Pozdrav
DRAGANA 15
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Čet Avg 04, 2005 11:25 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od DRAGANA 15 »

Ispravka, psorijaza!
Greska u kucanju
Miodrag NS
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sre Jan 24, 2007 3:24 am

Post od Miodrag NS »

pokusajte sa promenom sapuna i kupke za tusiranje,mozda je u pitanju samo dermatitis-iritacija koze.seboreicni dermatitis se manifestuje upravo perutanjem.namazite obolelo mesto nekom glicerinskom kremom,mozda mlekom za telo.ukoliko Vam se stanje posle nekoloko dana ne popravi obavezno potrazite pomoc dermatologa.
pozz
pre nanosenja mleka za telo ili kreme,mozete pokusati i blagi piling
u malo maslinovog ulja,stavite malo kukuruznog brasnai par kapi limuna
izmesajte i sa smesom tretirajte povrsinu koze.isperite mlakom vodom i baby sapunom,pa nakin nekoliko minuta namazite kremom/mlekom ..
Odgovori