Mladeži

Deo foruma gde možete podeliti svoja pitanja o najvećem ljudskom organu, koži. Kako sačuvati kožu, negovati, kada lečiti kožna oboljenja, kome se obratiti. Posavetujte se o kozmetičkim preparatima i negi kože i kose.

Moderatori: mr ph. Silvio, moderato, admin, vlada99, goranai

Odgovori
ana69
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Sub Maj 14, 2005 12:49 am

Mladeži

Post od ana69 »

Zadnje 2-3 godine masovno su mi najpre izlazile crvene tacke koje se pretvore u mladeze tj. tamne tackice.
Zadnjih par meseci pojava je masovna i pojavljuju se sitni bradavicasti mladezi na vratu,ispod pazuha,deholtea.
Bila sam kod jednog koznog i kaze da je to neka vrsta virusa.Ali mene zanima kako se ovo moze zaustaviti jer ako ovako nastavi ne smem ni da pomislim kako cu izgledati za par godina?
Pojava me bas cini nervoznom,molim vas za savet???
skvo
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Pon Dec 12, 2005 12:47 am

Post od skvo »

moja mama je u trudnoci sa mnom, tacnije negde oko porodjaja dobila dosta mladeza, sitnih najvise po vratu... da nisi trudna? porodila se skorije?
ana69
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Sub Maj 14, 2005 12:49 am

mladezi

Post od ana69 »

jesam i trudna u 7 mesecu sam i mladezi izlaze kao ludi,ispod pazuha,iza i oko vrata.Neki su u obliku sitnih malih bradavica koje posle potamne.
Ali i pre trudnoce sam imala "talas" kada su izlazili,i to je druga pojava crvenih tackica koje posle potamne,znaci nisu bradavice.

Ima li neko neki savet medicinski ili prirodni kako da makar ove bradavicice zaustavim,jer me bas cine nervoznom i cesem ih.
skvo
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Pon Dec 12, 2005 12:47 am

Post od skvo »

mojoj mami si prestali da izlaze posle porodjala, pretpostavljam da ce i tebi.
a posto ovde na forumu nema dermatologa, bolje je da potrazis nekog dobrog uzivo i pitas za savet, posto ovde tesko da ces resiti problem.
poz ;)
Odgovori