Zadnje 2-3 godine masovno su mi najpre izlazile crvene tacke koje se pretvore u mladeze tj. tamne tackice.
Zadnjih par meseci pojava je masovna i pojavljuju se sitni bradavicasti mladezi na vratu,ispod pazuha,deholtea.
Bila sam kod jednog koznog i kaze da je to neka vrsta virusa.Ali mene zanima kako se ovo moze zaustaviti jer ako ovako nastavi ne smem ni da pomislim kako cu izgledati za par godina?
Pojava me bas cini nervoznom,molim vas za savet???
Mladeži
Moderatori: mr ph. Silvio, moderato, admin, vlada99, goranai
mladezi
jesam i trudna u 7 mesecu sam i mladezi izlaze kao ludi,ispod pazuha,iza i oko vrata.Neki su u obliku sitnih malih bradavica koje posle potamne.
Ali i pre trudnoce sam imala "talas" kada su izlazili,i to je druga pojava crvenih tackica koje posle potamne,znaci nisu bradavice.
Ima li neko neki savet medicinski ili prirodni kako da makar ove bradavicice zaustavim,jer me bas cine nervoznom i cesem ih.
Ali i pre trudnoce sam imala "talas" kada su izlazili,i to je druga pojava crvenih tackica koje posle potamne,znaci nisu bradavice.
Ima li neko neki savet medicinski ili prirodni kako da makar ove bradavicice zaustavim,jer me bas cine nervoznom i cesem ih.