Gubitak apetita!!!

Diskusije o razvoju dece, zdravlju i najčešćim dečijim bolestima, prevenciji i lečenju dečijih oboljenja. Sve na jednom mestu što Vam može zatrebati ukoliko imate pitanje o dečijoj anatomini, fiziologiji ili patologiji.

Moderatori: ModeratA, moderato, vlada99

Odgovori
Angvicija
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pon Feb 14, 2005 11:43 am

Gubitak apetita!!!

Post od Angvicija »

Imam deckica od 13 mesec, i u zadnjih par nedelje bukvalno ludim, jedva jede, a ustanovljenaa mu je anemija, kasice neke od voca hoce, cokolino, ali od povrca i mesa, samo se gadi, kao provalila sam da hoce sam da jede, pa uzme par zalogaja onako posebno grasak, ili mesance neko, al to je zalogaj dva i vise se igra nego sto jede. Pomagajte ako imate neki savet. Hvala
Alexandra
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Pon Dec 27, 2004 1:57 pm

Post od Alexandra »

Pokusajte sa opcijom "Trazi", bilo je pitanja na ovu temu.
suzanna
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sub Jan 13, 2007 6:18 pm

Post od suzanna »

moja curica je 14 meseci i verujte mi da je u stanju samo mleko da pije i nista da ne jede. pogotovo ako je malo kenjkava. sa starijim sinom nisam imala takvih problema on je jeo sve i od voca i od povrca meso bilo sta da mu dam bez razlike a i preko svega toga pio je mleko. probala sam cak i da joj manje dajem mleka mislila sam ako ogladni sigurno ce prihvatiti da jede. ali verujte mi bez uspeha. :cry:
marija r
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Ned Okt 09, 2005 5:49 pm

Post od marija r »

Draga Angvicija,potpuno te razumem...Meni je u slicnoj situaciji dolazilo i kosu da cupam...Zasto ne probas sa starim dobrim "Pikovit"-om?Ja ga dajem mom sinu desetak dana unazad i zaista sam odusevljena!!Jedna kasicica dnevno i resen problem...Mada,trebalo bi srediti anemiju jer ona izaziva gubitak apetita,a losa i slaba ishrana ne ide u prilog anemiji,i tako se pravi jedan zacarani krug....Moj sin je znao iz "punog zdravlja" tako da mi besni i izvodi i dovodio me do ludila...A onda mi je koleginica preporucila "Pikovit"..Ma super stvar....Probaj!!!!(jedino se posavetuj da li ima neko ogranicenje vezano za uzrast,mada mislim da se daje deci preko jedne godine.)SVE NAJBOLJE!!!!
Andrija 24.05.2005
Andjeo moj..misic mali i sreckica moja...
Odgovori