Sperma mi je žućkaste boje

Pravo mesto za diskusije u vezi sa urinarnim traktom i zdravljem muških polnih organa. Podelite svoje tegobe, pitanja, savete, dileme sa urolozima, seksolozima i lekarima opšte prakse.

Moderatori: vlada99, moderato, admin, Vragolasta Amfibija, Dr.VinkaVukotic

Odgovori
Dexter_1
Novi član
Novi član
Pridružio se: Uto Jan 09, 2007 12:16 am

Sperma mi je žućkaste boje

Post od Dexter_1 »

Imam jedan problem.Sperma mi nije čisto bijele boje nego žućkaste.Još nisam imao spolni odnos tako da isključujem mogućnost neke spolne bolesti.Isto tako na penisu imam puno sitnih potkožnih prištića,bio sam kod dermatologa za to i rekao je da je to normalno.Dali to možda ima kakve veze sa spermom?Jesam li bolestan i kako se to liječi?Hvala!
badboy
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pet Jan 05, 2007 5:36 am

Post od badboy »

hah, ne verujem i meni takodje zuckaste boja i mnogo redja nego shto bi trebalo da bude, pre 2 dana primetih..
si ishao kod doktora ili si reshio problem na drugi nachin..??
Dexter_1
Novi član
Novi član

Post od Dexter_1 »

Imam 17 godina i oduvijek je tako.Nisam još bio kod doktora,živim na otoku gdje nema urologa,pa mi je malo nezgodno i sve to.Primjetio sam da kada pijem onaj napitak od herbalife-a,šejk,da je bijelje boje.Inače ne znam šta bi to moglo biti.Negdje sam pročitao da je to normalno al ipak...
Dexter_1
Novi član
Novi član

Post od Dexter_1 »

Jel postoje kakvi vitamini ili napici koji su dobri za spremu?Nešto što je baš namijenjeno za to.
Dexter_1
Novi član
Novi član

Post od Dexter_1 »

Dobro,šta mi stvarno nitko nezna odgovoriti?
Odgovori