vec duze vreme (nekih 5 meseci) osecam bol u desnom testisu, stvarno se brinem, ali taman kad odlucim da odem do urologa, jedva kad se nakanim, prodje me na par dana bol...inace, cini mi se da se desni testis smanjio! jel to moguce?
mislio sam da je zbog masturbiranja, ali nisam siguran,
moze li mi neko pomoci? Znate li o cemu se radi i da li je ozbiljno?
Bojim se da odem kod lekara, ako mi kaze da je nesto ozbiljno i da sam zakasnio, uff!!!
Hvala unapred
bol u desnom testisu
Moderatori: vlada99, moderato, admin, Vragolasta Amfibija, Dr.VinkaVukotic
???
Znas sta prijatelju nemoj ti to da odugovlacis da stvarno ne bi zakasnio !
Brisi kod doktora i javi nam se posto i ja imam taj problem i urolog je rekao da to, zamisli, nije nista a crnjak je da nemam spermatozoida u spermi ! Mozda ces imati srece ti sa tvojim urologom pa ces mi dati informaciju o cemu se radi ! Inace ja taj probelm imam vec par godina i dok mi se nije desilo nije mi ni palo napamet da prekontrolisem spermu !
ZATO IDI KOD UROLOGA I JAVI SE STA TI JE REKAO !
Pozz !
Brisi kod doktora i javi nam se posto i ja imam taj problem i urolog je rekao da to, zamisli, nije nista a crnjak je da nemam spermatozoida u spermi ! Mozda ces imati srece ti sa tvojim urologom pa ces mi dati informaciju o cemu se radi ! Inace ja taj probelm imam vec par godina i dok mi se nije desilo nije mi ni palo napamet da prekontrolisem spermu !
ZATO IDI KOD UROLOGA I JAVI SE STA TI JE REKAO !
Pozz !