Bronhitis ili?
Moderatori: moderato, vlada99, Dr Branislav
-
- Novi član
- Pridružio se: Pet Jan 13, 2006 6:27 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
- Kontakt:
Bronhitis ili?
Postovanje, Imam neznam sta je grip ili prehladu... pre dva meseca imao sam kijavicu sa dosta iskasljavanja(slajm) to je proslo za 15 dana i posle jos 15 dana primim vakcinu i opet je prosao jedan period od 20 dana pa dobijem kijavicu sa iskasljavanjem i temperaturu koja je trajala 4 dana e sad mi je ostalo da iskasljujem(slajm) ali to vise nelici ni na jedan grip ili kijavicu koju ja poznajem? radi se o tome da imam slajma ali nece da izadje, kada se nakasljem cuje se brate da ga ima ali ne izlazi... drugo kada kasljem i hocu da ga izbacim(iako me ne tera da kasljem vec na svoju volju) onda me boli glava... pocne od potiljka pa do vrha glave... moze li neko da mi bar objasni sta je problem? uzimam sirup enchicanea, doksiciklin sumeci C vitamin 1000 mg(biofar) tecnost... Hvala Dragan
-
- Stalni član
- Pridružio se: Čet Jul 27, 2006 6:20 pm
- Kontakt:
U medicini odluke treba donositi na osnovu egzaktnih saznanja, kadgogd je moguce. Da bi se znalo kako da se lecite, neophodan je klinicki pregled, pregled sputuma, bris guse i nosa i, po potrebi, spirometrija. Eventualno i RTG pluca. Sve ostalo je gadjanje na slepo. U medjuvremenu, uzmite Fluimucil sumece tablete 600mg 1x1 i Pressing 10mg 1x1.
Primarijus dr med. Ivica Zdravkovic, specijalista opste medicine
NEAKTIVAN, osim za savete putem Facebooka.
NEAKTIVAN, osim za savete putem Facebooka.
-
- Novi član
- Pridružio se: Pet Jan 13, 2006 6:27 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
- Kontakt:
hvala na odgovoru... malocas se zakasljah ali malo je falilo da izbacim slajm medjutim izgleda da jos nije sazreo... a glava me boli uhhhdr ivica napisao:U medicini odluke treba donositi na osnovu egzaktnih saznanja, kadgogd je moguce. Da bi se znalo kako da se lecite, neophodan je klinicki pregled, pregled sputuma, bris guse i nosa i, po potrebi, spirometrija. Eventualno i RTG pluca. Sve ostalo je gadjanje na slepo. U medjuvremenu, uzmite Fluimucil sumece tablete 600mg 1x1 i Pressing 10mg 1x1.
izmerim pritisak i imam 140 - 100, i to mi izgleda samo napor kaslja odjedno digne pritisak i pocne glava da boli.