ja mislim da sam medicinski fenomen..... imam 21 godinu i osecam se i ponasam se tako nezrelo i neodgovorno, kao neki klinac od 15-16 godina. kao mali, sve su mi ugadjali, bio sam skroz zasticen, nisam imao nikakve obaveze (rekoh ja na pocetku lepo fenomen), samo sam sedeo po ceo dan za kompjuterom i radio ko zna kakve gluposti. sad studiram umetnicki fakultet (da bude jos crnje) gde je nezrelost glavna karakteristika svih studenata. sam sam u novom gradu, nikoga skoro ne poznajem a i te sto poznajem svi vec imaju svoje drustvo. osecam se kao da sam pao sa marsa. a da, vec pola godine sam u teskoj depresiji, bio sam na terapiji i kada se uporedim onda i sad, mnogo mi je bolje.................... svi mi tepaju, niko me ne zove pravim imenom, mene sve vise i vise boli dupe za to i za skoro sve sto me je nekada interesovalo. usput sam saznao da sam asocijalan i to nikad gore....
meni treba ozbiljna medicinska pomoc!!!! sta da radim???? osecam se kao da ludim......
OVO NIJE NIKAKVO ZEZANJE, STVARNO SAM MISLIO ONO STO SAM NAPISAO.
odrastanje
Moderatori: moderato, admin, vlada99
-
- Novi član
- Pridružio se: Pon Feb 14, 2005 11:46 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
easy
samo bez prevelike panike...ti si do sada bio dosta obezbedjen,zivot te je klepio i sam kazes da si nezreo...to je veliki nesklad ,a priroda ti namece drugu pricu...u pravu je danka...doktor, medikamenti...i naravno strpljivost