odrastanje

Pravo mesto za sva pitanja i diskusije na temu Neuropsihijatrije.

Moderatori: moderato, admin, vlada99

Zaključana tema
wicked
Novi član
Novi član
Pridružio se: Čet Avg 12, 2004 11:19 pm

odrastanje

Post od wicked »

ja mislim da sam medicinski fenomen..... imam 21 godinu i osecam se i ponasam se tako nezrelo i neodgovorno, kao neki klinac od 15-16 godina. kao mali, sve su mi ugadjali, bio sam skroz zasticen, nisam imao nikakve obaveze (rekoh ja na pocetku lepo fenomen), samo sam sedeo po ceo dan za kompjuterom i radio ko zna kakve gluposti. sad studiram umetnicki fakultet (da bude jos crnje) gde je nezrelost glavna karakteristika svih studenata. sam sam u novom gradu, nikoga skoro ne poznajem a i te sto poznajem svi vec imaju svoje drustvo. osecam se kao da sam pao sa marsa. a da, vec pola godine sam u teskoj depresiji, bio sam na terapiji i kada se uporedim onda i sad, mnogo mi je bolje.................... svi mi tepaju, niko me ne zove pravim imenom, mene sve vise i vise boli dupe za to i za skoro sve sto me je nekada interesovalo. usput sam saznao da sam asocijalan i to nikad gore....
meni treba ozbiljna medicinska pomoc!!!! sta da radim???? osecam se kao da ludim......

OVO NIJE NIKAKVO ZEZANJE, STVARNO SAM MISLIO ONO STO SAM NAPISAO.
danka
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Uto Apr 06, 2004 2:00 am

Post od danka »

SAm kazes da ti treba ozbiljna medicniska pomoc!
Nista lakse - obrati se lepo lekaru.
pozdrav,
danka
Extra
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pon Feb 14, 2005 11:46 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

easy

Post od Extra »

samo bez prevelike panike...ti si do sada bio dosta obezbedjen,zivot te je klepio i sam kazes da si nezreo...to je veliki nesklad ,a priroda ti namece drugu pricu...u pravu je danka...doktor, medikamenti...i naravno strpljivost
Zaključana tema