Bezbedan sex posle upale?

Pravo mesto za diskusije u vezi sa urinarnim traktom i zdravljem muških polnih organa. Podelite svoje tegobe, pitanja, savete, dileme sa urolozima, seksolozima i lekarima opšte prakse.

Moderatori: vlada99, moderato, admin, Vragolasta Amfibija, Dr.VinkaVukotic

Odgovori
paran0id
Novi član
Novi član
Pridružio se: Čet Avg 24, 2006 3:32 am

Bezbedan sex posle upale?

Post od paran0id »

Pre par meseci sam zadobio upalu beshike a potom i prostate. Sada mi se stanje vec popravilo a bio sam na vise pregleda spermograma i pise da sam zdrav. Jedino mi je ostao onaj malo neprijatni osecaj u prostati i jos uvek malo cesce mokrim nego sto bi trebalo.
E sad, mene zanima da li je bezbedno da se upustam u seksualne odnose sa devojkom bez kondoma, tj da li postoji sansa da ako je meni slucajno ostalo jos malo upale i njoj predje? Hvala unapred.
Korisnikov avatar
Just Life
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Uto Okt 17, 2006 9:38 pm

Post od Just Life »

mene zanima ista stvar.
upravo sam se izlecila od upale besike, bila na antibioticima 7 dana..

sad se osecam ok, ali me zanima, da li moze da predje na mog decka ako jos uvek ima bakterija?
paran0id
Novi član
Novi član

Post od paran0id »

Mozda bi prvo trebala da odes na testiranje, da utvrdis da li imas bakterije ili ne.
Ja sam se testirao i nemam nikakve bakterije, ali me opet zanima da li sama upala kao upala moze biti prenosiva.
Korisnikov avatar
Just Life
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Uto Okt 17, 2006 9:38 pm

Post od Just Life »

pretpostavljam da nemam s obzirom da sam bila na jakom antibiotiku 7 dana. Kakav je to lek ako ne ocisti od bakterija a za to je namenjen.

Probacu doduse, cim ugrabim vreme da se testiram.
paran0id
Novi član
Novi član

Post od paran0id »

is there a doctor in the house?
Odgovori