hlamidija forever

Pravo mesto za diskusije u vezi sa urinarnim traktom i zdravljem muških polnih organa. Podelite svoje tegobe, pitanja, savete, dileme sa urolozima, seksolozima i lekarima opšte prakse.

Moderatori: vlada99, moderato, admin, Vragolasta Amfibija, Dr.VinkaVukotic

Odgovori
mpecinar
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sre Jan 03, 2007 7:06 pm

hlamidija forever

Post od mpecinar »

Nakon operacije varikocele dobio sam hlamidiju i evo vucem je vec 2 godine.Popio sam tonu lekova vibramicina,doxiciklina,vizarena,hemomicina itd hektolitre cajeva i hlamisana promenio nekoliko doktora i bolnica i sta sve nisam probao ali tegobe i dalje ne prestaju.Na nekoliko zadnjih testova/dif/nije mi nadjena hlamidija radili su mi i neki test iz krvi/igg,igm/ koji je takodje bio negativan ali ja se i dalje isto osecam.Posebno me iritira pecenje duz i na vrhu kanala kao i osecaj tezine u testisima.

Ljudi ima li neko ko moze da mi pomogne.Poludecuuuuu.

p.s.mojoj zeni ni na jednom testu nije otkrivena hlamidija iako smo jedno vreme imali odnose bez condoma
faith
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Sub Okt 07, 2006 9:35 pm

Post od faith »

Ja vucem hlamidiju od avgusta2006. Napio sam se 3 meseca lekova. Treci bris mi je dao negativn rezultate. Ne pijem lekove vec odprilike 1-2 meseca. Sad mi se opet pojavilo jako peckanje na vrhu i to traje vec dve nedelje. Inace na bris bi treabao da idem za oko dve nedelje. Izgleda da kad jedno vreme ne pijes antibiotike, onda opet ojaca i pocne da pecka. Vise ni ne znam da li treba verovati onim testovima. Fu*k it. Stvarno je hlamidija forever! Molim te pisi ako imas ti neke savete...
Odgovori