Nakon operacije varikocele dobio sam hlamidiju i evo vucem je vec 2 godine.Popio sam tonu lekova vibramicina,doxiciklina,vizarena,hemomicina itd hektolitre cajeva i hlamisana promenio nekoliko doktora i bolnica i sta sve nisam probao ali tegobe i dalje ne prestaju.Na nekoliko zadnjih testova/dif/nije mi nadjena hlamidija radili su mi i neki test iz krvi/igg,igm/ koji je takodje bio negativan ali ja se i dalje isto osecam.Posebno me iritira pecenje duz i na vrhu kanala kao i osecaj tezine u testisima.
Ljudi ima li neko ko moze da mi pomogne.Poludecuuuuu.
p.s.mojoj zeni ni na jednom testu nije otkrivena hlamidija iako smo jedno vreme imali odnose bez condoma
hlamidija forever
Moderatori: vlada99, moderato, admin, Vragolasta Amfibija, Dr.VinkaVukotic
Ja vucem hlamidiju od avgusta2006. Napio sam se 3 meseca lekova. Treci bris mi je dao negativn rezultate. Ne pijem lekove vec odprilike 1-2 meseca. Sad mi se opet pojavilo jako peckanje na vrhu i to traje vec dve nedelje. Inace na bris bi treabao da idem za oko dve nedelje. Izgleda da kad jedno vreme ne pijes antibiotike, onda opet ojaca i pocne da pecka. Vise ni ne znam da li treba verovati onim testovima. Fu*k it. Stvarno je hlamidija forever! Molim te pisi ako imas ti neke savete...